Author Topic: Can't Programme Business Card (noob)  (Read 22646 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Zentaaa

  • Thread Starter
  • Posts: 98
  • Location: United Kingdom
  • Safe Bois
Can't Programme Business Card (noob)
« on: Wed, 09 July 2014, 06:39:10 »
Sorry for being a complete noob but all I want to do is set the 3 keys on the business card to A,W,D and I been trying for ages now but cant seem to work it out :( Any help? Thanks

Offline i3oilermaker

  • * Moderator
  • Posts: 2361
  • Location: Chicago
  • techkeys.us
    • TechKeys
Re: Can't Programme Business Card (noob)
« Reply #1 on: Wed, 09 July 2014, 13:33:42 »
Are you confused about updating the code, compiling it, or flashing the card?

Offline Zentaaa

  • Thread Starter
  • Posts: 98
  • Location: United Kingdom
  • Safe Bois
Re: Can't Programme Business Card (noob)
« Reply #2 on: Wed, 09 July 2014, 16:29:15 »
I think I can flash it to the controller but I just need someone to compile the code for me as im retarded!

Offline uns211

  • Posts: 52
  • Location: California
Re: Can't Programme Business Card (noob)
« Reply #3 on: Wed, 09 July 2014, 18:46:50 »

Offline Zentaaa

  • Thread Starter
  • Posts: 98
  • Location: United Kingdom
  • Safe Bois
Re: Can't Programme Business Card (noob)
« Reply #4 on: Thu, 10 July 2014, 04:50:29 »