Author Topic: Sharpkeys simple remap  (Read 785 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline zippox

  • Thread Starter
  • Posts: 77
  • Location: MN
Sharpkeys simple remap
« on: Thu, 20 March 2014, 08:34:48 »
I would like to remap the Pause key on my QFR to be a Return or Enter. I must be missing something obvious because I open the application make my two selections, press write to registry, restart, and the pause key doesn't press enter. Ideas?

Offline hoggy

  • * Moderator
  • Posts: 1478
  • Location: Isle of Man
Re: Sharpkeys simple remap
« Reply #1 on: Thu, 20 March 2014, 12:35:14 »
From memory, the pause key is rather strange, I think it doesn't raise one or more of the usual events, try remapping another key to enter and see if that works for you.
GH Ergonomic Guide (in progress)
http://geekhack.org/index.php?topic=54680.0

Offline zippox

  • Thread Starter
  • Posts: 77
  • Location: MN
Re: Sharpkeys simple remap
« Reply #2 on: Thu, 20 March 2014, 13:07:37 »
The pause key is to me the most useless key and close to my mouse which made it a good candidate as an Enter-key replacement. I'll try your suggestion and see if it is just a Pause key problem. Any other software I can try to remap the key?

Offline CPTBadAss

  • Woke up like this
  • Posts: 14305
  • Location: CT, USA
  • Rich Homie Huang.
Re: Sharpkeys simple remap
« Reply #3 on: Thu, 20 March 2014, 13:08:49 »
I know a lot of users have used AutoHotKey to remap their keys. You could try that.
Please check out TactileZine.com!

Offline zippox

  • Thread Starter
  • Posts: 77
  • Location: MN
Re: Sharpkeys simple remap
« Reply #4 on: Thu, 20 March 2014, 13:13:54 »
I know a lot of users have used AutoHotKey to remap their keys. You could try that.

I created a script with:
Pause::Enter


Works great! Thanks for the suggestion.