Author Topic: Bug Reports  (Read 327247 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline SpAmRaY

  • NOT a Moderator
  • * Certified Spammer
  • Posts: 14655
  • Location: ¯\(°_o)/¯
  • because reasons.......
Re: Bug Reports
« Reply #250 on: Tue, 04 June 2013, 13:37:44 »
I didn't mean that whatsoever, but I guess I see why it is now in place.

Glad I could help!  ;D

But SmallFry has a point....usually 10-15 seconds is plenty.... ::)

or is the 40 seconds simply to help with double posting??  ???

of course...my internet has been so slow lately it takes 40 seconds for me to know if my posts went through or not  :-[


Offline SpAmRaY

  • NOT a Moderator
  • * Certified Spammer
  • Posts: 14655
  • Location: ¯\(°_o)/¯
  • because reasons.......
Re: Bug Reports
« Reply #251 on: Tue, 04 June 2013, 19:24:17 »
When i attempt to post pictures using tapatalk and forum hosting after the first image i keep getting the 40 second post error but even when I wait it still says it again.

Offline The_Ed

  • Posts: 1350
  • Location: MN - USA
  • Asperger's... SQUIRREL! I'm Anal Retentive *****!
Re: Bug Reports
« Reply #252 on: Tue, 04 June 2013, 20:56:53 »
How about you just post on a computer then? I'll never understand why people use their phones for everything... I can't even SEE anything on tiny ass phone screens...
Reaper "frelled" me... Twice... Did he "frell" you too?... *brohug*
I'm camping for a week, and moving twice in a month. I'll get back to you when I can (If I don't then just send me another PM).
R.I.P.ster

Offline SpAmRaY

  • NOT a Moderator
  • * Certified Spammer
  • Posts: 14655
  • Location: ¯\(°_o)/¯
  • because reasons.......
Re: Bug Reports
« Reply #253 on: Tue, 04 June 2013, 22:51:13 »
How about you just post on a computer then? I'll never understand why people use their phones for everything... I can't even SEE anything on tiny ass phone screens...

Well get a bigger phone ;)

Offline The_Ed

  • Posts: 1350
  • Location: MN - USA
  • Asperger's... SQUIRREL! I'm Anal Retentive *****!
Re: Bug Reports
« Reply #254 on: Wed, 05 June 2013, 00:43:48 »
How about you just post on a computer then? I'll never understand why people use their phones for everything... I can't even SEE anything on tiny ass phone screens...

Well get a bigger phone ;)

Let's put it this way - A laptop screen is too small. And I hate phones, tablets, laptops, and consoles.
Reaper "frelled" me... Twice... Did he "frell" you too?... *brohug*
I'm camping for a week, and moving twice in a month. I'll get back to you when I can (If I don't then just send me another PM).
R.I.P.ster

Offline WhiteFireDragon

  • Posts: 2276
    • youtube
Re: Bug Reports
« Reply #255 on: Sat, 08 June 2013, 05:43:19 »
I just noticed a new emocon. Is it blank on purpose or is this a bug?

 :blank:

Offline WhiteFireDragon

  • Posts: 2276
    • youtube
Re: Bug Reports
« Reply #256 on: Sat, 08 June 2013, 05:46:08 »
Or maybe it's not a face.

 :blank: :blank: = my two cents idiom

Offline SpAmRaY

  • NOT a Moderator
  • * Certified Spammer
  • Posts: 14655
  • Location: ¯\(°_o)/¯
  • because reasons.......
Re: Bug Reports
« Reply #257 on: Sat, 08 June 2013, 05:53:10 »
I just noticed a new emocon. Is it blank on purpose or is this a bug?

 :blank:

I think its the backside of a smiley for what its worth.... :blank:

Offline bavman

  • Posts: 529
Re: Bug Reports
« Reply #258 on: Tue, 11 June 2013, 23:01:05 »
I got this weird thing going on at the top of the page. Happened for like 5 minutes and then disappeared

25145-0

Offline SmallFry

  • ** Moderator Emeritus
  • Posts: 3887
  • Location: Wisconsin, USA
  • Leaving 6/15; returning 6/22 or so.
Re: Bug Reports
« Reply #259 on: Tue, 11 June 2013, 23:15:33 »
I got this also. I hit refresh a few times and it went away.

Offline rknize

  • * Administrator
  • Posts: 1717
  • Location: Chicago
    • metaruss
Re: Bug Reports
« Reply #260 on: Tue, 11 June 2013, 23:25:19 »
Yup...that was a glitch.  Sorry about that.  I did some major house cleaning to the Nostalgia theme.  I got rid of a bunch of graphics resources from the SMF default theme that were being loaded but were not used.  Your browser still had the old resources cached and the new offsets caused the unused portions to show up.
Russ

Offline SmallFry

  • ** Moderator Emeritus
  • Posts: 3887
  • Location: Wisconsin, USA
  • Leaving 6/15; returning 6/22 or so.
Re: Bug Reports
« Reply #261 on: Tue, 11 June 2013, 23:28:28 »
Whee, faster GH browsing for everyone!

Offline The_Ed

  • Posts: 1350
  • Location: MN - USA
  • Asperger's... SQUIRREL! I'm Anal Retentive *****!
Re: Bug Reports
« Reply #262 on: Wed, 12 June 2013, 00:03:43 »
Everything is going slower for me now... And the thing that annoys me the most is that I have to wait a few seconds before I can click on any links... EDIT: Or scroll...
Reaper "frelled" me... Twice... Did he "frell" you too?... *brohug*
I'm camping for a week, and moving twice in a month. I'll get back to you when I can (If I don't then just send me another PM).
R.I.P.ster

Offline WhiteFireDragon

  • Posts: 2276
    • youtube
Re: Bug Reports
« Reply #263 on: Wed, 12 June 2013, 00:05:57 »
The weird strips are still there. Major distraction.

Offline rknize

  • * Administrator
  • Posts: 1717
  • Location: Chicago
    • metaruss
Re: Bug Reports
« Reply #264 on: Wed, 12 June 2013, 00:46:27 »
Ctrl+Shift+R
Russ

Offline rknize

  • * Administrator
  • Posts: 1717
  • Location: Chicago
    • metaruss
Re: Bug Reports
« Reply #265 on: Wed, 12 June 2013, 00:49:37 »
Everything is going slower for me now... And the thing that annoys me the most is that I have to wait a few seconds before I can click on any links... EDIT: Or scroll...

I'm not seeing anything like that.  I doubt it has anything to do with the recent changes, except perhaps that I had to erase the file cache.  I do that on every site code update, tho.
Russ

Offline WhiteFireDragon

  • Posts: 2276
    • youtube
Re: Bug Reports
« Reply #266 on: Wed, 12 June 2013, 00:49:54 »
Ctrl+Shift+R

And like magic, it's gone :D. What is the Ctrl+Shift+R shortcut? Is this also the same as F5 reload?

Offline rknize

  • * Administrator
  • Posts: 1717
  • Location: Chicago
    • metaruss
Re: Bug Reports
« Reply #267 on: Wed, 12 June 2013, 00:53:22 »
It tells your browser to override its cache.
Russ

Offline The_Ed

  • Posts: 1350
  • Location: MN - USA
  • Asperger's... SQUIRREL! I'm Anal Retentive *****!
Re: Bug Reports
« Reply #268 on: Wed, 12 June 2013, 01:26:08 »
Everything is going slower for me now... And the thing that annoys me the most is that I have to wait a few seconds before I can click on any links... EDIT: Or scroll...

I'm not seeing anything like that.  I doubt it has anything to do with the recent changes, except perhaps that I had to erase the file cache.  I do that on every site code update, tho.

Well then why is it happening? I don't see the header issue that everyone else seems to be seeing though.

It's really annoying to have to wait a few seconds to be able to scroll, and then have to keep circling over a link for a another few seconds before I can click on it...

What could cause something like this?
Reaper "frelled" me... Twice... Did he "frell" you too?... *brohug*
I'm camping for a week, and moving twice in a month. I'll get back to you when I can (If I don't then just send me another PM).
R.I.P.ster

Offline WhiteFireDragon

  • Posts: 2276
    • youtube
Re: Bug Reports
« Reply #269 on: Wed, 12 June 2013, 01:36:39 »
I don't think all the stripes are fixed yet. At least not on the pull down menus.

25150-0

Offline jdcarpe

  • * Curator
  • Posts: 8856
  • Location: Odessa, TX
  • Live long, and prosper.
Re: Bug Reports
« Reply #270 on: Thu, 13 June 2013, 10:57:21 »
More page rendering goodness. :(

KMAC :: LZ-GH :: WASD CODE :: WASD v2 :: GH60 :: Alps64 :: JD45 :: IBM Model M :: IBM 4704 "Pingmaster"

http://jd40.info :: http://jd45.info


in memoriam

"When I was a kid, I used to take things apart and never put them back together."

Offline badcop

  • Posts: 482
  • Location: NJ
  • thorpe thocking master race
Re: Bug Reports
« Reply #271 on: Thu, 13 June 2013, 11:02:01 »
More page rendering goodness. :(

Show Image


i'm getting the same issue on the newest safari update on my mac.  chrome on pc is fine though.
| MX Green Poker | HHKB Pro 2 White | HHKB Pro 2 Black | MX White Goldtouch TK Pad | Modded MX Red kul ES-87
| COMING SOON™ | MX Red GH60 | Ergo Clear GH60 |

Offline rknize

  • * Administrator
  • Posts: 1717
  • Location: Chicago
    • metaruss
Re: Bug Reports
« Reply #272 on: Thu, 13 June 2013, 11:51:39 »
Ctrl+Shift+R

The source on the server is fine.  It's all in your browser cache.
Russ

Offline jdcarpe

  • * Curator
  • Posts: 8856
  • Location: Odessa, TX
  • Live long, and prosper.
Re: Bug Reports
« Reply #273 on: Thu, 13 June 2013, 11:57:17 »
Ctrl+Shift+R

The source on the server is fine.  It's all in your browser cache.

Works great now. Desktop Chrome, mobile Chrome, and Mobile Safari are fixed.
KMAC :: LZ-GH :: WASD CODE :: WASD v2 :: GH60 :: Alps64 :: JD45 :: IBM Model M :: IBM 4704 "Pingmaster"

http://jd40.info :: http://jd45.info


in memoriam

"When I was a kid, I used to take things apart and never put them back together."

Offline litster

  • Posts: 2858
  • rare caps?! THAT'S A SMILIN
Re: Bug Reports
« Reply #274 on: Sat, 22 June 2013, 13:51:48 »
why don't I continue to get notification email on threads I subscribe after I visit GH again but not specifically visit the threads I subscribe?  Is it a bug or is it a setting I can change?

Edit: Also, I set notifications to classifieds, great finds, and group buys forums, for sure I don't get notification for every new thread posted.
« Last Edit: Sat, 22 June 2013, 13:56:38 by litster »

Offline UniClown

  • Posts: 153
  • Location: Maryland, USA
Re: Bug Reports
« Reply #275 on: Sat, 22 June 2013, 20:50:25 »
I haven't been able to access the irc chat from the link above at all today. I have been able to join before and have used the irc so I know how it works, but it hasn't been working.

This is what I get when I try to join:

Quote
[21:49] qwebirc v0.91
[21:49] Copyright (C) 2008-2011 Chris Porter and the qwebirc project.
[21:49] http://www.qwebirc.org
[21:49] Licensed under the GNU General Public License, Version 2.
[21:49] == *** (qwebirc) Looking up your hostname...
[21:49] == *** (qwebirc) Found your hostname.
[21:49] == Connected to server.
[21:49] -herbert.freenode.net- *** Looking up your hostname...
[21:49] -herbert.freenode.net- *** Checking Ident
[21:49] -herbert.freenode.net- *** No Ident response
[21:49] -herbert.freenode.net- *** Couldn't look up your hostname
[21:49] == Password Incorrect
[21:49] == ERROR: Closing Link: webirc. (Bad Password)
[21:49] == Disconnected from server: Connection to IRC server lost.

Offline Photoelectric

  • * Administrator
  • Posts: 6753
Re: Bug Reports
« Reply #276 on: Wed, 26 June 2013, 00:03:55 »
I don't know if the site theme suddenly changed, or if its a bug in Safari on my iPad, but I really love the white / gray / maroon theme I am seeing.  Whatever it is, I hope I can keep it!
- Keyboards: LZ-GH (Jailhouse Blues)M65-a, MIRA SE, E8-V1, MOON TKL, CA66
- Keyboard Case Painting Tips -
- Join Mechanical Keyboards photography group on Flickr -

Offline rknize

  • * Administrator
  • Posts: 1717
  • Location: Chicago
    • metaruss
Re: Bug Reports
« Reply #277 on: Wed, 26 June 2013, 00:04:20 »
Russ

Offline jdcarpe

  • * Curator
  • Posts: 8856
  • Location: Odessa, TX
  • Live long, and prosper.
Re: Bug Reports
« Reply #278 on: Wed, 26 June 2013, 08:18:17 »
When I logged in this morning, my Nostalgia theme had been changed to Austere. I had to manually change it back to Nostalgia, and I see that only about 45 people are using Nostalgia, instead of the usual 350 or whatever.
KMAC :: LZ-GH :: WASD CODE :: WASD v2 :: GH60 :: Alps64 :: JD45 :: IBM Model M :: IBM 4704 "Pingmaster"

http://jd40.info :: http://jd45.info


in memoriam

"When I was a kid, I used to take things apart and never put them back together."

Offline IvanIvanovich

  • Mr. Silk Underwear
  • Posts: 8199
  • Location: USA
Re: Bug Reports
« Reply #279 on: Wed, 26 June 2013, 09:10:50 »
Same here. I also had a lot of trouble getting it to load when trying to change it back.
« Last Edit: Wed, 26 June 2013, 09:12:55 by IvanIvanovich »

Offline Tym

  • [CTRL]ALT
  • * Maker
  • Posts: 1582
  • Location: England
Re: Bug Reports
« Reply #280 on: Wed, 26 June 2013, 09:22:07 »
When I logged in this morning, my Nostalgia theme had been changed to Austere. I had to manually change it back to Nostalgia, and I see that only about 45 people are using Nostalgia, instead of the usual 350 or whatever.
Yeah the post above you :) It was forced on everyone to commemorate 12 months ago today. My feels.
unless they have some unforeseeable downside (like they're actually made of cream cheese cunningly disguised as ABS)


Offline WhiteFireDragon

  • Posts: 2276
    • youtube
Re: Bug Reports
« Reply #281 on: Fri, 28 June 2013, 04:24:06 »
I know I *****ed about this already, but I feel that the way the PMs are displayed, especially the conversation view, is severely messed up. Sometimes it feels they go "missing" because they're actually hidden in other PM convos. Sometimes they don't get marked as read/unread correctly, or sometimes the order is not correct.

Offline jdcarpe

  • * Curator
  • Posts: 8856
  • Location: Odessa, TX
  • Live long, and prosper.
Re: Bug Reports
« Reply #282 on: Fri, 28 June 2013, 08:15:24 »
On Mobile Safari and Mobile Chrome, sometimes people's posts are in a tiny font size. I have to zoom in to be able to read them. I don't think this has ever happened to me on the desktop.
KMAC :: LZ-GH :: WASD CODE :: WASD v2 :: GH60 :: Alps64 :: JD45 :: IBM Model M :: IBM 4704 "Pingmaster"

http://jd40.info :: http://jd45.info


in memoriam

"When I was a kid, I used to take things apart and never put them back together."

Offline Tym

  • [CTRL]ALT
  • * Maker
  • Posts: 1582
  • Location: England
Re: Bug Reports
« Reply #283 on: Fri, 28 June 2013, 08:17:54 »
On Mobile Safari and Mobile Chrome, sometimes people's posts are in a tiny font size. I have to zoom in to be able to read them. I don't think this has ever happened to me on the desktop.
I get the same problem on Mobile Chrome. Its not tiny the font sizes are just very random some tiny some huge?
unless they have some unforeseeable downside (like they're actually made of cream cheese cunningly disguised as ABS)


Offline rowdy

  • HHKB Hapster
  • * Erudite Elder
  • Posts: 21044
  • Location: melbourne.vic.au
  • Missed another sale.
Re: Bug Reports
« Reply #284 on: Fri, 12 July 2013, 00:02:00 »
I've got a weird problem with Google Chrome.  Version 28.0.1500.71 m running on Windows 7.

If you middle-click in Chrome (and most other browsers) you get a crosshair kinda thing.  If you move the mouse pointer around, the page will smooth scroll.  For example move the mouse pointer up (above the crosshair thing) and the page will scroll down.

But, if I middle-click inside a quoted post and then move the mouse pointer to scroll up or down, only the post containing the quote scrolls.

Like this (sorry, my screen capture won't show the mouse pointer or crosshair) - I middle clicked inside the quote from jdcarpe in Tym's post:







You can see Tym's entire post gradually scrolling up into the post title and disappearing.

This does not happen with Firefox or Safari, just with Chrome.

So it is probably a Chrome "feature".  But I thought I'd mention it anyway.
"Because keyboards are accessories to PC makers, they focus on minimizing the manufacturing costs. But that’s incorrect. It’s in HHKB’s slogan, but when America’s cowboys were in the middle of a trip and their horse died, they would leave the horse there. But even if they were in the middle of a desert, they would take their saddle with them. The horse was a consumable good, but the saddle was an interface that their bodies had gotten used to. In the same vein, PCs are consumable goods, while keyboards are important interfaces." - Eiiti Wada

NEC APC-H4100E | Ducky DK9008 Shine MX blue LED red | Ducky DK9008 Shine MX blue LED green | Link 900243-08 | CM QFR MX black | KeyCool 87 white MX reds | HHKB 2 Pro | Model M 02-Mar-1993 | Model M 29-Nov-1995 | CM Trigger (broken) | CM QFS MX green | Ducky DK9087 Shine 3 TKL Yellow Edition MX black | Lexmark SSK 21-Apr-1994 | IBM SSK 13-Oct-1987 | CODE TKL MX clear | Model M 122 01-Jun-1988

Ị̸͚̯̲́ͤ̃͑̇̑ͯ̊̂͟ͅs̞͚̩͉̝̪̲͗͊ͪ̽̚̚ ̭̦͖͕̑́͌ͬͩ͟t̷̻͔̙̑͟h̹̠̼͋ͤ͋i̤̜̣̦̱̫͈͔̞ͭ͑ͥ̌̔s̬͔͎̍̈ͥͫ̐̾ͣ̔̇͘ͅ ̩̘̼͆̐̕e̞̰͓̲̺̎͐̏ͬ̓̅̾͠͝ͅv̶̰͕̱̞̥̍ͣ̄̕e͕͙͖̬̜͓͎̤̊ͭ͐͝ṇ̰͎̱̤̟̭ͫ͌̌͢͠ͅ ̳̥̦ͮ̐ͤ̎̊ͣ͡͡n̤̜̙̺̪̒͜e̶̻̦̿ͮ̂̀c̝̘̝͖̠̖͐ͨͪ̈̐͌ͩ̀e̷̥͇̋ͦs̢̡̤ͤͤͯ͜s͈̠̉̑͘a̱͕̗͖̳̥̺ͬͦͧ͆̌̑͡r̶̟̖̈͘ỷ̮̦̩͙͔ͫ̾ͬ̔ͬͮ̌?̵̘͇͔͙ͥͪ͞ͅ

Offline The_Ed

  • Posts: 1350
  • Location: MN - USA
  • Asperger's... SQUIRREL! I'm Anal Retentive *****!
Re: Bug Reports
« Reply #285 on: Fri, 12 July 2013, 00:22:01 »
That's kinda cool actually. I also use chrome so that works for me too. It's almost as if it's seeing quotes as a scrollable element within the webpage. But it doesn't just scroll the quote, it scrolls everything... Bizarre...
Reaper "frelled" me... Twice... Did he "frell" you too?... *brohug*
I'm camping for a week, and moving twice in a month. I'll get back to you when I can (If I don't then just send me another PM).
R.I.P.ster

Offline rowdy

  • HHKB Hapster
  • * Erudite Elder
  • Posts: 21044
  • Location: melbourne.vic.au
  • Missed another sale.
Re: Bug Reports
« Reply #286 on: Fri, 12 July 2013, 00:46:27 »
Glad it's not just me ;)

It is distracting, 'cause I use the middle-click-scroll all the time, usually without noticing where the mouse pointer is.

Sometimes I get a post opened in a different tab (if I middle-click on the post title), but more often the single post just scrolls away.

Looks like you can keep scrolling too, it doesn't stop as soon as it gets out of view.
"Because keyboards are accessories to PC makers, they focus on minimizing the manufacturing costs. But that’s incorrect. It’s in HHKB’s slogan, but when America’s cowboys were in the middle of a trip and their horse died, they would leave the horse there. But even if they were in the middle of a desert, they would take their saddle with them. The horse was a consumable good, but the saddle was an interface that their bodies had gotten used to. In the same vein, PCs are consumable goods, while keyboards are important interfaces." - Eiiti Wada

NEC APC-H4100E | Ducky DK9008 Shine MX blue LED red | Ducky DK9008 Shine MX blue LED green | Link 900243-08 | CM QFR MX black | KeyCool 87 white MX reds | HHKB 2 Pro | Model M 02-Mar-1993 | Model M 29-Nov-1995 | CM Trigger (broken) | CM QFS MX green | Ducky DK9087 Shine 3 TKL Yellow Edition MX black | Lexmark SSK 21-Apr-1994 | IBM SSK 13-Oct-1987 | CODE TKL MX clear | Model M 122 01-Jun-1988

Ị̸͚̯̲́ͤ̃͑̇̑ͯ̊̂͟ͅs̞͚̩͉̝̪̲͗͊ͪ̽̚̚ ̭̦͖͕̑́͌ͬͩ͟t̷̻͔̙̑͟h̹̠̼͋ͤ͋i̤̜̣̦̱̫͈͔̞ͭ͑ͥ̌̔s̬͔͎̍̈ͥͫ̐̾ͣ̔̇͘ͅ ̩̘̼͆̐̕e̞̰͓̲̺̎͐̏ͬ̓̅̾͠͝ͅv̶̰͕̱̞̥̍ͣ̄̕e͕͙͖̬̜͓͎̤̊ͭ͐͝ṇ̰͎̱̤̟̭ͫ͌̌͢͠ͅ ̳̥̦ͮ̐ͤ̎̊ͣ͡͡n̤̜̙̺̪̒͜e̶̻̦̿ͮ̂̀c̝̘̝͖̠̖͐ͨͪ̈̐͌ͩ̀e̷̥͇̋ͦs̢̡̤ͤͤͯ͜s͈̠̉̑͘a̱͕̗͖̳̥̺ͬͦͧ͆̌̑͡r̶̟̖̈͘ỷ̮̦̩͙͔ͫ̾ͬ̔ͬͮ̌?̵̘͇͔͙ͥͪ͞ͅ

Offline Glissant

  • Posts: 1976
  • Location: Oslo, Norway
Re: Bug Reports
« Reply #287 on: Fri, 12 July 2013, 19:27:53 »
Not sure if I need to post this, but the new buddy system will not show buddies you already had on your list, and you are not able to remove or add them again.

Offline rknize

  • * Administrator
  • Posts: 1717
  • Location: Chicago
    • metaruss
Re: Bug Reports
« Reply #288 on: Fri, 12 July 2013, 20:17:04 »
The old list is there, but is obfuscated my the new list.  I never used that feature, so I didn't notice this during testing.  You add new buddies to the new system by going to that person's profile and clicking "Add buddy".  It would be better if you could just type their name, though.
Russ

Offline esoomenona

  • Gnillort?
  • Posts: 5323
Re: Bug Reports
« Reply #289 on: Fri, 12 July 2013, 20:32:36 »
The new Austere theme doesn't allow you to see who is viewing a thread.

Offline rknize

  • * Administrator
  • Posts: 1717
  • Location: Chicago
    • metaruss
Re: Bug Reports
« Reply #290 on: Fri, 12 July 2013, 22:22:59 »
The new Austere theme doesn't allow you to see who is viewing a thread.

Fixed.
Russ

Offline rknize

  • * Administrator
  • Posts: 1717
  • Location: Chicago
    • metaruss
Re: Bug Reports
« Reply #291 on: Fri, 12 July 2013, 22:23:40 »
I've reimplemented the "Add Buddies" feature to the buddies list and fixed some UI issues in there.  The way old buddies were stored is wildly different that the new ones, so unfortunately anyone using that feature will need to re-add those people.  Sorry about that.
Russ

Offline Dubsgalore

  • Banned
  • Posts: 2849
  • Location: 75% You have received a warning for attempting to circumvent the classifieds rules
    • Dubs - Sneakers, Keyboards, and Life
Re: Bug Reports
« Reply #292 on: Mon, 15 July 2013, 13:17:43 »
Ok, so i don't know if this is just me, but all of a sudden, (as in the last few days) whenever i click my middle mouse to initiate scrolling down the page, it will move around quoted text and pictures, instead of moving up and down the page





see it will take that quoted text and move it, instead of move up and down the page. don't think this is supposed to happen hehe hope i don't look stupid by posting here  :rolleyes:

Offline SpAmRaY

  • NOT a Moderator
  • * Certified Spammer
  • Posts: 14655
  • Location: ¯\(°_o)/¯
  • because reasons.......
Re: Bug Reports
« Reply #293 on: Mon, 15 July 2013, 16:49:40 »
Ok, so i don't know if this is just me, but all of a sudden, (as in the last few days) whenever i click my middle mouse to initiate scrolling down the page, it will move around quoted text and pictures, instead of moving up and down the page

Show Image


Show Image


see it will take that quoted text and move it, instead of move up and down the page. don't think this is supposed to happen hehe hope i don't look stupid by posting here  ::)

Just look up further in this thread...your not alone!
« Last Edit: Mon, 15 July 2013, 16:52:09 by SpAmRaY »

Offline rowdy

  • HHKB Hapster
  • * Erudite Elder
  • Posts: 21044
  • Location: melbourne.vic.au
  • Missed another sale.
Re: Bug Reports
« Reply #294 on: Mon, 15 July 2013, 17:37:51 »
Ok, so i don't know if this is just me, but all of a sudden, (as in the last few days) whenever i click my middle mouse to initiate scrolling down the page, it will move around quoted text and pictures, instead of moving up and down the page

Show Image


Show Image


see it will take that quoted text and move it, instead of move up and down the page. don't think this is supposed to happen hehe hope i don't look stupid by posting here  :rolleyes:

Are you using Google Chrome?

I get that too.  Not with Firefox or Safari though.
"Because keyboards are accessories to PC makers, they focus on minimizing the manufacturing costs. But that’s incorrect. It’s in HHKB’s slogan, but when America’s cowboys were in the middle of a trip and their horse died, they would leave the horse there. But even if they were in the middle of a desert, they would take their saddle with them. The horse was a consumable good, but the saddle was an interface that their bodies had gotten used to. In the same vein, PCs are consumable goods, while keyboards are important interfaces." - Eiiti Wada

NEC APC-H4100E | Ducky DK9008 Shine MX blue LED red | Ducky DK9008 Shine MX blue LED green | Link 900243-08 | CM QFR MX black | KeyCool 87 white MX reds | HHKB 2 Pro | Model M 02-Mar-1993 | Model M 29-Nov-1995 | CM Trigger (broken) | CM QFS MX green | Ducky DK9087 Shine 3 TKL Yellow Edition MX black | Lexmark SSK 21-Apr-1994 | IBM SSK 13-Oct-1987 | CODE TKL MX clear | Model M 122 01-Jun-1988

Ị̸͚̯̲́ͤ̃͑̇̑ͯ̊̂͟ͅs̞͚̩͉̝̪̲͗͊ͪ̽̚̚ ̭̦͖͕̑́͌ͬͩ͟t̷̻͔̙̑͟h̹̠̼͋ͤ͋i̤̜̣̦̱̫͈͔̞ͭ͑ͥ̌̔s̬͔͎̍̈ͥͫ̐̾ͣ̔̇͘ͅ ̩̘̼͆̐̕e̞̰͓̲̺̎͐̏ͬ̓̅̾͠͝ͅv̶̰͕̱̞̥̍ͣ̄̕e͕͙͖̬̜͓͎̤̊ͭ͐͝ṇ̰͎̱̤̟̭ͫ͌̌͢͠ͅ ̳̥̦ͮ̐ͤ̎̊ͣ͡͡n̤̜̙̺̪̒͜e̶̻̦̿ͮ̂̀c̝̘̝͖̠̖͐ͨͪ̈̐͌ͩ̀e̷̥͇̋ͦs̢̡̤ͤͤͯ͜s͈̠̉̑͘a̱͕̗͖̳̥̺ͬͦͧ͆̌̑͡r̶̟̖̈͘ỷ̮̦̩͙͔ͫ̾ͬ̔ͬͮ̌?̵̘͇͔͙ͥͪ͞ͅ

Offline Dubsgalore

  • Banned
  • Posts: 2849
  • Location: 75% You have received a warning for attempting to circumvent the classifieds rules
    • Dubs - Sneakers, Keyboards, and Life
Re: Bug Reports
« Reply #295 on: Mon, 15 July 2013, 18:07:59 »

Are you using Google Chrome?

I get that too.  Not with Firefox or Safari though.

I am on chrome, haven't tried on Firefox.

Just look up further in this thread...your not alone!

just realizing that now lol

Offline esoomenona

  • Gnillort?
  • Posts: 5323
Re: Bug Reports
« Reply #296 on: Tue, 16 July 2013, 13:55:03 »
In Austere, I don't get to see curse words, and I don't see an option to change that. I was wondering why so many people were using asterisks instead of cursing...

Offline rknize

  • * Administrator
  • Posts: 1717
  • Location: Chicago
    • metaruss
Re: Bug Reports
« Reply #297 on: Tue, 16 July 2013, 14:12:20 »
Fixed.
Russ

Offline esoomenona

  • Gnillort?
  • Posts: 5323
Re: Bug Reports
« Reply #298 on: Tue, 16 July 2013, 14:13:45 »
Thank you very much!

Offline SpAmRaY

  • NOT a Moderator
  • * Certified Spammer
  • Posts: 14655
  • Location: ¯\(°_o)/¯
  • because reasons.......
Re: Bug Reports
« Reply #299 on: Mon, 29 July 2013, 11:01:35 »
I'm just wondering why sometimes smillies work and sometimes they don't.  :thumb:

And what happened to the 'thumbs up' guy?  :(