Author Topic: Bug Reports  (Read 350837 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mekberg

  • Posts: 50
Re: Bug Reports
« Reply #1050 on: Tue, 16 July 2019, 07:19:23 »
I have a watched thread that I cannot unwatch. There is simply no action available to do so, where it would otherwise be on other threads. Could be because the thread is locked?

This thread: https://geekhack.org/index.php?topic=98238.0;topicseen

Offline Signature

  • master of puppers
  • * Marketplace Moderator
  • Posts: 1608
  • >:I
Re: Bug Reports
« Reply #1051 on: Tue, 16 July 2019, 07:38:03 »
I have a watched thread that I cannot unwatch. There is simply no action available to do so, where it would otherwise be on other threads. Could be because the thread is locked?

This thread: https://geekhack.org/index.php?topic=98238.0;topicseen
Follow my guide here: https://geekhack.org/index.php?topic=101528.msg2785011#msg2785011

Offline thickle

  • Posts: 1
Re: Bug Reports
« Reply #1052 on: Sat, 05 October 2019, 02:49:43 »
Not sure if it's a bug specifically, but I've noticed a number of times while viewing the site that one or more of my CPUs is maxed out and Firefox appeared to be the primary culprit.  I've also noticed images taking quite a while to finish loading, which even with a few dozen images for a given IC/GB thread shouldn't take more than a second or two with my 100GB connection.  Most recently, I only had geekhack and two other already loaded pages open, so I can't imagine it was a load issue.  I haven't seen this happen with any other site. 

Is there anything to the way the site is coded that would cause this or possibly something else unique about how GH interacts with FF? 


Offline rowdy

  • HHKB Hapster
  • * Erudite Elder
  • Posts: 21063
  • Location: melbourne.vic.au
  • Missed another sale.
Re: Bug Reports
« Reply #1053 on: Sun, 06 October 2019, 21:05:16 »
Not sure if it's a bug specifically, but I've noticed a number of times while viewing the site that one or more of my CPUs is maxed out and Firefox appeared to be the primary culprit.  I've also noticed images taking quite a while to finish loading, which even with a few dozen images for a given IC/GB thread shouldn't take more than a second or two with my 100GB connection.  Most recently, I only had geekhack and two other already loaded pages open, so I can't imagine it was a load issue.  I haven't seen this happen with any other site. 

Is there anything to the way the site is coded that would cause this or possibly something else unique about how GH interacts with FF? 

FWIW I use Firefox all the time to surf GH and have not noticed any behaviour such as you describe.
"Because keyboards are accessories to PC makers, they focus on minimizing the manufacturing costs. But thatís incorrect. Itís in HHKBís slogan, but when Americaís cowboys were in the middle of a trip and their horse died, they would leave the horse there. But even if they were in the middle of a desert, they would take their saddle with them. The horse was a consumable good, but the saddle was an interface that their bodies had gotten used to. In the same vein, PCs are consumable goods, while keyboards are important interfaces." - Eiiti Wada

NEC APC-H4100E | Ducky DK9008 Shine MX blue LED red | Ducky DK9008 Shine MX blue LED green | Link 900243-08 | CM QFR MX black | KeyCool 87 white MX reds | HHKB 2 Pro | Model M 02-Mar-1993 | Model M 29-Nov-1995 | CM Trigger (broken) | CM QFS MX green | Ducky DK9087 Shine 3 TKL Yellow Edition MX black | Lexmark SSK 21-Apr-1994 | IBM SSK 13-Oct-1987 | CODE TKL MX clear | Model M 122 01-Jun-1988

Ị̸͚̯̲́ͤ̃͑̇̑ͯ̊̂͟ͅs̞͚̩͉̝̪̲͗͊ͪ̽̚̚ ̭̦͖͕̑́͌ͬͩ͟t̷̻͔̙̑͟h̹̠̼͋ͤ͋i̤̜̣̦̱̫͈͔̞ͭ͑ͥ̌̔s̬͔͎̍̈ͥͫ̐̾ͣ̔̇͘ͅ ̩̘̼͆̐̕e̞̰͓̲̺̎͐̏ͬ̓̅̾͠͝ͅv̶̰͕̱̞̥̍ͣ̄̕e͕͙͖̬̜͓͎̤̊ͭ͐͝ṇ̰͎̱̤̟̭ͫ͌̌͢͠ͅ ̳̥̦ͮ̐ͤ̎̊ͣ͡͡n̤̜̙̺̪̒͜e̶̻̦̿ͮ̂̀c̝̘̝͖̠̖͐ͨͪ̈̐͌ͩ̀e̷̥͇̋ͦs̢̡̤ͤͤͯ͜s͈̠̉̑͘a̱͕̗͖̳̥̺ͬͦͧ͆̌̑͡r̶̟̖̈͘ỷ̮̦̩͙͔ͫ̾ͬ̔ͬͮ̌?̵̘͇͔͙ͥͪ͞ͅ

Offline Puddsy

  • nice
  • * Elated Elder
  • Posts: 11238
  • Location: Campaign Trail
  • "Do you shovel to survive, or survive to shovel?"
Re: Bug Reports
« Reply #1054 on: Mon, 04 November 2019, 21:11:27 »
my malwarebytes has been pinging me about "u.teknik.io" on some pages on GH

i'm about 60% sure it's a link someone that someone has in a sig or something, but pls investigate

can export the whole report if you need
QFR | MJ2 TKL | "Bulgogiboard" (Keycon 104) | TGR Alice | Secret TKL?

Everything you have said in the past has been false so I will keep my hope.

Offline HoffmanMyster

  • HOFF, smol MAN OF MYSTERY
  • * Senior Moderator
  • Posts: 10624
  • Location: WI
Re: Bug Reports
« Reply #1055 on: Mon, 11 November 2019, 13:26:01 »
my malwarebytes has been pinging me about "u.teknik.io" on some pages on GH

i'm about 60% sure it's a link someone that someone has in a sig or something, but pls investigate

can export the whole report if you need

If you see this pop up again, can you PM me which threads it's appearing in?  It is not uncommon for sig links to trigger these things, especially with how a lot of spam accounts operate. 

Offline Puddsy

  • nice
  • * Elated Elder
  • Posts: 11238
  • Location: Campaign Trail
  • "Do you shovel to survive, or survive to shovel?"
Re: Bug Reports
« Reply #1056 on: Mon, 11 November 2019, 15:36:13 »
my malwarebytes has been pinging me about "u.teknik.io" on some pages on GH

i'm about 60% sure it's a link someone that someone has in a sig or something, but pls investigate

can export the whole report if you need

If you see this pop up again, can you PM me which threads it's appearing in?  It is not uncommon for sig links to trigger these things, especially with how a lot of spam accounts operate.

Happens all over the site, I'll keep a log and send it to you.
QFR | MJ2 TKL | "Bulgogiboard" (Keycon 104) | TGR Alice | Secret TKL?

Everything you have said in the past has been false so I will keep my hope.

Offline switchnollie

  • sleever supreme
  • * Exquisite Elder
  • Posts: 1396
  • Location: 白い帽子
  • greyhat co-leader
Re: Bug Reports
« Reply #1057 on: Mon, 11 November 2019, 15:45:06 »
I noticed some images here were hosted there, like the first one and kits.

https://geekhack.org/index.php?topic=100282.0

Offline Puddsy

  • nice
  • * Elated Elder
  • Posts: 11238
  • Location: Campaign Trail
  • "Do you shovel to survive, or survive to shovel?"
Re: Bug Reports
« Reply #1058 on: Mon, 11 November 2019, 15:51:48 »
I noticed some images here were hosted there, like the first one and kits.

https://geekhack.org/index.php?topic=100282.0

does appear to be an image host just based on the fact that i think i get the notifications mostly in IC/GB/Media threads
QFR | MJ2 TKL | "Bulgogiboard" (Keycon 104) | TGR Alice | Secret TKL?

Everything you have said in the past has been false so I will keep my hope.

Offline HoffmanMyster

  • HOFF, smol MAN OF MYSTERY
  • * Senior Moderator
  • Posts: 10624
  • Location: WI
Re: Bug Reports
« Reply #1059 on: Mon, 11 November 2019, 16:46:42 »
I noticed some images here were hosted there, like the first one and kits.

https://geekhack.org/index.php?topic=100282.0

does appear to be an image host just based on the fact that i think i get the notifications mostly in IC/GB/Media threads

Huh.  Appreciate the info, you two.  :thumb: 

A quick google search gave this result.  Looks like it may be flagged because of some rogue content, but the majority is fine. 

Offline Puddsy

  • nice
  • * Elated Elder
  • Posts: 11238
  • Location: Campaign Trail
  • "Do you shovel to survive, or survive to shovel?"
Re: Bug Reports
« Reply #1060 on: Mon, 11 November 2019, 22:20:12 »
I noticed some images here were hosted there, like the first one and kits.

https://geekhack.org/index.php?topic=100282.0

does appear to be an image host just based on the fact that i think i get the notifications mostly in IC/GB/Media threads

Huh.  Appreciate the info, you two.  :thumb: 

A quick google search gave this result.  Looks like it may be flagged because of some rogue content, but the majority is fine.

yeah, seems to be another slimg/i.bb/minus non-imgur image host that allows content that may not be allowed on other image hosts

https://geekhack.org/index.php?topic=100415.1300

https://geekhack.org/index.php?topic=100282.0

https://geekhack.org/index.php?topic=103138.0

these three pages all send up flags, unless the flags are delayed in which case this is annoying

EDIT: this page also https://geekhack.org/index.php?topic=103277.50
« Last Edit: Tue, 12 November 2019, 15:32:54 by Puddsy »
QFR | MJ2 TKL | "Bulgogiboard" (Keycon 104) | TGR Alice | Secret TKL?

Everything you have said in the past has been false so I will keep my hope.

Online dvorcol

  • Posts: 585
  • Location: Detroit
Re: Bug Reports
« Reply #1061 on: Thu, 21 November 2019, 13:38:12 »
I couldn't access Geekhack after about noon yesterday.  It was super slow in the morning, and then I was getting 504 errors until about 21:00.  Was it just me?

Offline switchnollie

  • sleever supreme
  • * Exquisite Elder
  • Posts: 1396
  • Location: 白い帽子
  • greyhat co-leader
Re: Bug Reports
« Reply #1062 on: Thu, 21 November 2019, 13:51:42 »
I couldn't access Geekhack after about noon yesterday.  It was super slow in the morning, and then I was getting 504 errors until about 21:00.  Was it just me?

Sometimes sites be down for maintenance n stuff, my cloaker 😔✊

Offline HoffmanMyster

  • HOFF, smol MAN OF MYSTERY
  • * Senior Moderator
  • Posts: 10624
  • Location: WI
Re: Bug Reports
« Reply #1063 on: Thu, 21 November 2019, 16:43:31 »
I couldn't access Geekhack after about noon yesterday.  It was super slow in the morning, and then I was getting 504 errors until about 21:00.  Was it just me?

Suuuuper slow for me yesterday too, not sure what happened though.  Will see if anyone on the back end can track it down. 

Edit: Nothing too unusual, should be resolved going forward.  :thumb:
« Last Edit: Thu, 21 November 2019, 16:48:59 by HoffmanMyster »

Online suicidal_orange

  • * Global Moderator
  • Posts: 3437
  • Location: England
Re: Bug Reports
« Reply #1064 on: Wed, 27 November 2019, 04:51:54 »
Site was down for me last night just after 11 UK time, been happening a lot recently.  Something about guru mediation then goes to 504 after a couple of minutes.  It's always fixed by the morning...


Perhaps more annoyingly I'm having problems with the laghing emoji not laughing - it appears as :) followed by ) in case it's just me.  Example :))
                               
Ducky Zero, MX Reds    JD40, Jailhouse Blues           GH60
Soarer controller