Author Topic: Bug Reports  (Read 345853 times)

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

Offline SpAmRaY

  • NOT a Moderator
  • * Certified Spammer
  • Posts: 14664
  • Location: ¯\(°_o)/¯
  • because reasons.......
Re: Bug Reports
« Reply #550 on: Fri, 31 October 2014, 07:49:55 »
Anyone having trouble with PM's being lost?

That's similar to what was happening to me.  Oddly enough, after I uninstalled tapatalk on my phone, all the problems went away.  Dunno how that works.

My issue is I pm'd a few different people for different things and none of them replied , they are all usually very responsive so I thought maybe the PM's got lost in the ether.

Offline katushkin

  • Too Keycool for School
  • * Elevated Elder
  • Posts: 3623
  • Location: Birmingham - Not Alabama
  • The KOTM guy
Re: Bug Reports
« Reply #551 on: Fri, 31 October 2014, 19:19:54 »
When I click on a lot of links, only half of my page loads. If I refresh then it will load a little bit more but then it freezes again.

Might be the same as noisyturtle said.

Only been happening after I've been on for a couple of hours.

Is this links to GH pages, or links to external pages?

If it is external pages, GH doesn't have much (any) control over how they load.

Nope, just GH. Mostly it happens on threads, but it also happens on the indexes. I have to refresh a page about half a dozen times, sometimes more to get the full thread.

I've had to hit the reply button on this just to see the previous posts because it wouldn't load.

IT'S HAPPENING AGAIN!! D:
Keyboard of the Month - August - Vote

Can we get them to build the Alps ten feet higher and get Cherry to pay for it?
Katushkin's Clearout | Twitter | Steam | Instagram|

Offline Puddsy

  • nice
  • * Elated Elder
  • Posts: 11224
  • Location: Campaign Trail
  • "Do you shovel to survive, or survive to shovel?"
Re: Bug Reports
« Reply #552 on: Fri, 31 October 2014, 20:12:31 »
I haven't been having this problem.
QFR | MJ2 TKL | "Bulgogiboard" (Keycon 104) | TGR Alice | Secret TKL?

Everything you have said in the past has been false so I will keep my hope.

Offline SpAmRaY

  • NOT a Moderator
  • * Certified Spammer
  • Posts: 14664
  • Location: ¯\(°_o)/¯
  • because reasons.......
Re: Bug Reports
« Reply #553 on: Fri, 31 October 2014, 20:34:30 »
When I click on a lot of links, only half of my page loads. If I refresh then it will load a little bit more but then it freezes again.

Might be the same as noisyturtle said.

Only been happening after I've been on for a couple of hours.

Is this links to GH pages, or links to external pages?

If it is external pages, GH doesn't have much (any) control over how they load.

Nope, just GH. Mostly it happens on threads, but it also happens on the indexes. I have to refresh a page about half a dozen times, sometimes more to get the full thread.

I've had to hit the reply button on this just to see the previous posts because it wouldn't load.

IT'S HAPPENING AGAIN!! D:

Just had this happen with a few threads. can't read through the soarer converter thread  :-\
« Last Edit: Fri, 31 October 2014, 21:04:18 by SpAmRaY »

Offline elton5354

  • Posts: 2178
  • Location: Canada
Re: Bug Reports
« Reply #554 on: Sat, 01 November 2014, 20:25:46 »
I have a problem loading a page fully.

Anyone experiencing the same problem?


Offline pichu23

  • ୧༼ಠ益ಠ༽୨ FITE ME
  • * Esteemed Elder
  • Posts: 1586
  • Location: Littleroot Town, Hoenn
  • ʕ ͡·ᴥ ͡· ʔ
Re: Bug Reports
« Reply #555 on: Sat, 01 November 2014, 21:09:56 »
I have a problem loading a page fully.

Anyone experiencing the same problem?

pictures doesnt load fully.  :(
Collection(s) : Ducky Shine 2 TKL x Poker II x 62g FaceW x 62g Gateron Black GON NerD TKL x 65g Z GON NerD 60

Offline nubbinator

  • Dabbler Supreme
  • * Maker
  • Posts: 8661
  • Location: Orange County, CA
  • Model M "connoisseur"
Re: Bug Reports
« Reply #556 on: Sat, 01 November 2014, 21:44:52 »
Does anyone else get it where they'll  visit a page, but it will still show up as unseen on the "Show new replies to your posts." and "Show unread topics since last visit." tabs?

Offline Puddsy

  • nice
  • * Elated Elder
  • Posts: 11224
  • Location: Campaign Trail
  • "Do you shovel to survive, or survive to shovel?"
Re: Bug Reports
« Reply #557 on: Sat, 01 November 2014, 21:45:54 »
Does anyone else get it where they'll  visit a page, but it will still show up as unseen on the "Show new replies to your posts." and "Show unread topics since last visit." tabs?

Been getting it for a while.
QFR | MJ2 TKL | "Bulgogiboard" (Keycon 104) | TGR Alice | Secret TKL?

Everything you have said in the past has been false so I will keep my hope.

Offline nubbinator

  • Dabbler Supreme
  • * Maker
  • Posts: 8661
  • Location: Orange County, CA
  • Model M "connoisseur"
Re: Bug Reports
« Reply #558 on: Sat, 01 November 2014, 21:50:56 »
Does anyone else get it where they'll  visit a page, but it will still show up as unseen on the "Show new replies to your posts." and "Show unread topics since last visit." tabs?

Been getting it for a while.

I have too, but haven't seen anyone mention it yet.  It's annoying as hell.

Offline Puddsy

  • nice
  • * Elated Elder
  • Posts: 11224
  • Location: Campaign Trail
  • "Do you shovel to survive, or survive to shovel?"
Re: Bug Reports
« Reply #559 on: Sat, 01 November 2014, 22:17:09 »
I don't really mind it, but I can see how you find it annoying.
QFR | MJ2 TKL | "Bulgogiboard" (Keycon 104) | TGR Alice | Secret TKL?

Everything you have said in the past has been false so I will keep my hope.

Offline Puddsy

  • nice
  • * Elated Elder
  • Posts: 11224
  • Location: Campaign Trail
  • "Do you shovel to survive, or survive to shovel?"
Re: Bug Reports
« Reply #560 on: Sat, 01 November 2014, 22:23:14 »
500 error whenever I try and change my profile.

****in' with my avatar continuity between Steam and GH right now.
QFR | MJ2 TKL | "Bulgogiboard" (Keycon 104) | TGR Alice | Secret TKL?

Everything you have said in the past has been false so I will keep my hope.

Online HoffmanMyster

  • HOFF, smol MAN OF MYSTERY
  • * Senior Moderator
  • Posts: 10615
  • Location: WI
Re: Bug Reports
« Reply #561 on: Sun, 02 November 2014, 00:08:30 »

Does anyone else get it where they'll  visit a page, but it will still show up as unseen on the "Show new replies to your posts." and "Show unread topics since last visit." tabs?

Are you noticing that it's more common when specific users are the most recent post? Happens all the time for me when hwood is the last to have posted. Not to pick on you, hwood.  :P

Offline nubbinator

  • Dabbler Supreme
  • * Maker
  • Posts: 8661
  • Location: Orange County, CA
  • Model M "connoisseur"
Re: Bug Reports
« Reply #562 on: Sun, 02 November 2014, 00:14:11 »

Does anyone else get it where they'll  visit a page, but it will still show up as unseen on the "Show new replies to your posts." and "Show unread topics since last visit." tabs?

Are you noticing that it's more common when specific users are the most recent post? Happens all the time for me when hwood is the last to have posted. Not to pick on you, hwood.  :P

I haven't.  It seems random.

Offline byker

  • Literally Canada
  • ** Moderator Emeritus
  • Posts: 3136
  • Location: Gone fishin
Re: Bug Reports
« Reply #563 on: Sun, 02 November 2014, 00:23:10 »

Does anyone else get it where they'll  visit a page, but it will still show up as unseen on the "Show new replies to your posts." and "Show unread topics since last visit." tabs?

Are you noticing that it's more common when specific users are the most recent post? Happens all the time for me when hwood is the last to have posted. Not to pick on you, hwood.  :P

I haven't.  It seems random.

Random for me too, sometimes it will do it for one person's comments in several threads, but then it will be a different person the next time..

Offline Veridis

  • Posts: 118
  • Location: Singapore
Re: Bug Reports
« Reply #564 on: Sun, 02 November 2014, 01:25:45 »
I have a problem loading a page fully.

Anyone experiencing the same problem?

I'm having the same problem. I don't know why, but using my ISP's proxy solved this for me. However I would prefer to not use a proxy... Hope this get fixed!
Ducky Shine 3 TKL (MX Brown) | CM Rapid-i (MX Brown) | Realforce 87u 45g Uniform | CM Novatouch | Ducky Zero TKL (MX Brown) | Das Keyboard III (MX Blue)

Offline byker

  • Literally Canada
  • ** Moderator Emeritus
  • Posts: 3136
  • Location: Gone fishin
Re: Bug Reports
« Reply #565 on: Sun, 02 November 2014, 01:35:19 »
I have a problem loading a page fully.

Anyone experiencing the same problem?

I'm having the same problem. I don't know why, but using my ISP's proxy solved this for me. However I would prefer to not use a proxy... Hope this get fixed!

Sometimes this happens to me, but when I refresh it is fixed usually.

Offline rowdy

  • HHKB Hapster
  • * Erudite Elder
  • Posts: 21063
  • Location: melbourne.vic.au
  • Missed another sale.
Re: Bug Reports
« Reply #566 on: Sun, 02 November 2014, 15:11:08 »
I'm consistently getting "500 Internal Server Error" trying to add a post with an attachment to http://geekhack.org/index.php?topic=61948.0

Click Preview, click Attachments, Browse and select the file (a 29KB JPG), select "Inline full-size image" and click Post.  Error 500 every time.
"Because keyboards are accessories to PC makers, they focus on minimizing the manufacturing costs. But that’s incorrect. It’s in HHKB’s slogan, but when America’s cowboys were in the middle of a trip and their horse died, they would leave the horse there. But even if they were in the middle of a desert, they would take their saddle with them. The horse was a consumable good, but the saddle was an interface that their bodies had gotten used to. In the same vein, PCs are consumable goods, while keyboards are important interfaces." - Eiiti Wada

NEC APC-H4100E | Ducky DK9008 Shine MX blue LED red | Ducky DK9008 Shine MX blue LED green | Link 900243-08 | CM QFR MX black | KeyCool 87 white MX reds | HHKB 2 Pro | Model M 02-Mar-1993 | Model M 29-Nov-1995 | CM Trigger (broken) | CM QFS MX green | Ducky DK9087 Shine 3 TKL Yellow Edition MX black | Lexmark SSK 21-Apr-1994 | IBM SSK 13-Oct-1987 | CODE TKL MX clear | Model M 122 01-Jun-1988

Ị̸͚̯̲́ͤ̃͑̇̑ͯ̊̂͟ͅs̞͚̩͉̝̪̲͗͊ͪ̽̚̚ ̭̦͖͕̑́͌ͬͩ͟t̷̻͔̙̑͟h̹̠̼͋ͤ͋i̤̜̣̦̱̫͈͔̞ͭ͑ͥ̌̔s̬͔͎̍̈ͥͫ̐̾ͣ̔̇͘ͅ ̩̘̼͆̐̕e̞̰͓̲̺̎͐̏ͬ̓̅̾͠͝ͅv̶̰͕̱̞̥̍ͣ̄̕e͕͙͖̬̜͓͎̤̊ͭ͐͝ṇ̰͎̱̤̟̭ͫ͌̌͢͠ͅ ̳̥̦ͮ̐ͤ̎̊ͣ͡͡n̤̜̙̺̪̒͜e̶̻̦̿ͮ̂̀c̝̘̝͖̠̖͐ͨͪ̈̐͌ͩ̀e̷̥͇̋ͦs̢̡̤ͤͤͯ͜s͈̠̉̑͘a̱͕̗͖̳̥̺ͬͦͧ͆̌̑͡r̶̟̖̈͘ỷ̮̦̩͙͔ͫ̾ͬ̔ͬͮ̌?̵̘͇͔͙ͥͪ͞ͅ

Offline noisyturtle

  • * Exalted Elder
  • Posts: 5649
  • comfortably numb
Re: Bug Reports
« Reply #567 on: Sun, 02 November 2014, 19:10:18 »
I'm consistently getting "500 Internal Server Error" trying to add a post with an attachment to http://geekhack.org/index.php?topic=61948.0

Click Preview, click Attachments, Browse and select the file (a 29KB JPG), select "Inline full-size image" and click Post.  Error 500 every time.

Yup, no attachments working here either

Offline Veridis

  • Posts: 118
  • Location: Singapore
Re: Bug Reports
« Reply #568 on: Sun, 02 November 2014, 20:48:34 »
I have a problem loading a page fully.

Anyone experiencing the same problem?

I'm having the same problem. I don't know why, but using my ISP's proxy solved this for me. However I would prefer to not use a proxy... Hope this get fixed!

Sometimes this happens to me, but when I refresh it is fixed usually.
If I surf Geekhack without a proxy, it almost always never fully loads a page. Only started happening a few days ago..
Ducky Shine 3 TKL (MX Brown) | CM Rapid-i (MX Brown) | Realforce 87u 45g Uniform | CM Novatouch | Ducky Zero TKL (MX Brown) | Das Keyboard III (MX Blue)

Offline phoenix1234

  • Posts: 584
  • Location: Saigon - Vietnam
Re: Bug Reports
« Reply #569 on: Mon, 03 November 2014, 00:00:36 »
I'm consistently getting "500 Internal Server Error" trying to add a post with an attachment to http://geekhack.org/index.php?topic=61948.0

Click Preview, click Attachments, Browse and select the file (a 29KB JPG), select "Inline full-size image" and click Post.  Error 500 every time.

Same for me here in Vietnam.
I like linear switches

Offline jonathanyu

  • Posts: 1351
  • Location: San Francisco,California
Re: Bug Reports
« Reply #570 on: Mon, 03 November 2014, 00:06:56 »
I'm consistently getting "500 Internal Server Error" trying to add a post with an attachment to http://geekhack.org/index.php?topic=61948.0

Click Preview, click Attachments, Browse and select the file (a 29KB JPG), select "Inline full-size image" and click Post.  Error 500 every time.
same here, no matter how small the photo is, the same error come up every time.

Offline noisyturtle

  • * Exalted Elder
  • Posts: 5649
  • comfortably numb
Re: Bug Reports
« Reply #571 on: Mon, 03 November 2014, 12:30:24 »
And today images are only loading half way. Boy these servers get better and better everyday!

Offline strict

  • TKL Zealot
  • Posts: 1921
  • Location: PA
Re: Bug Reports
« Reply #572 on: Wed, 05 November 2014, 21:21:37 »
Never saw this one before. My post still went through though.


Filco MJ2 TKL (Cherry Clears)  |  Phantom 87 (78g Gateron Clears)  |  Phantom 86 (67g Zealios)
Realforce 87UBS (55g)  |  Realforce 87UW (45g)  |  Realforce 87UWS (Variable)


Offline rowdy

  • HHKB Hapster
  • * Erudite Elder
  • Posts: 21063
  • Location: melbourne.vic.au
  • Missed another sale.
Re: Bug Reports
« Reply #573 on: Wed, 05 November 2014, 21:59:45 »
Never saw this one before. My post still went through though.

Show Image


I've seen that a few times.  Most recently this morning (about 4 hours ago).
"Because keyboards are accessories to PC makers, they focus on minimizing the manufacturing costs. But that’s incorrect. It’s in HHKB’s slogan, but when America’s cowboys were in the middle of a trip and their horse died, they would leave the horse there. But even if they were in the middle of a desert, they would take their saddle with them. The horse was a consumable good, but the saddle was an interface that their bodies had gotten used to. In the same vein, PCs are consumable goods, while keyboards are important interfaces." - Eiiti Wada

NEC APC-H4100E | Ducky DK9008 Shine MX blue LED red | Ducky DK9008 Shine MX blue LED green | Link 900243-08 | CM QFR MX black | KeyCool 87 white MX reds | HHKB 2 Pro | Model M 02-Mar-1993 | Model M 29-Nov-1995 | CM Trigger (broken) | CM QFS MX green | Ducky DK9087 Shine 3 TKL Yellow Edition MX black | Lexmark SSK 21-Apr-1994 | IBM SSK 13-Oct-1987 | CODE TKL MX clear | Model M 122 01-Jun-1988

Ị̸͚̯̲́ͤ̃͑̇̑ͯ̊̂͟ͅs̞͚̩͉̝̪̲͗͊ͪ̽̚̚ ̭̦͖͕̑́͌ͬͩ͟t̷̻͔̙̑͟h̹̠̼͋ͤ͋i̤̜̣̦̱̫͈͔̞ͭ͑ͥ̌̔s̬͔͎̍̈ͥͫ̐̾ͣ̔̇͘ͅ ̩̘̼͆̐̕e̞̰͓̲̺̎͐̏ͬ̓̅̾͠͝ͅv̶̰͕̱̞̥̍ͣ̄̕e͕͙͖̬̜͓͎̤̊ͭ͐͝ṇ̰͎̱̤̟̭ͫ͌̌͢͠ͅ ̳̥̦ͮ̐ͤ̎̊ͣ͡͡n̤̜̙̺̪̒͜e̶̻̦̿ͮ̂̀c̝̘̝͖̠̖͐ͨͪ̈̐͌ͩ̀e̷̥͇̋ͦs̢̡̤ͤͤͯ͜s͈̠̉̑͘a̱͕̗͖̳̥̺ͬͦͧ͆̌̑͡r̶̟̖̈͘ỷ̮̦̩͙͔ͫ̾ͬ̔ͬͮ̌?̵̘͇͔͙ͥͪ͞ͅ

Offline phoenix1234

  • Posts: 584
  • Location: Saigon - Vietnam
Re: Bug Reports
« Reply #574 on: Thu, 06 November 2014, 09:09:08 »
When I browse this thread:
http://geekhack.org/index.php?topic=42824.2350
The page was only loaded to this point and stopped:

I tried on Firefox and Google Chrome but the results are the same.
I like linear switches

Offline IPT

  • Formerly projectD
  • * Exquisite Elder
  • Posts: 900
  • Location: NY
Re: Bug Reports
« Reply #575 on: Thu, 06 November 2014, 09:28:22 »
When I browse this thread:
http://geekhack.org/index.php?topic=42824.2350
The page was only loaded to this point and stopped:
Show Image

I tried on Firefox and Google Chrome but the results are the same.

yeah i get that randomly happen to me on threads too

Offline Zeal

  • Actually the King of Green Tea Kit-Kats
  • * Vendor
  • Posts: 2791
  • Location: BC, Canada
    • Zeal Generation Inc.
Re: Bug Reports
« Reply #576 on: Thu, 06 November 2014, 13:08:39 »
When I browse this thread:
http://geekhack.org/index.php?topic=42824.2350
The page was only loaded to this point and stopped:
Show Image

I tried on Firefox and Google Chrome but the results are the same.

yeah i get that randomly happen to me on threads too

Also happens for really long, continuous PMs.
        "Bird have wing, bird will fly. Henry had wings.  Henry now fly." -Sent

Offline phoenix1234

  • Posts: 584
  • Location: Saigon - Vietnam
Re: Bug Reports
« Reply #577 on: Thu, 06 November 2014, 19:44:54 »
When I browse this thread:
http://geekhack.org/index.php?topic=42824.2350
The page was only loaded to this point and stopped:
Show Image

I tried on Firefox and Google Chrome but the results are the same.

yeah i get that randomly happen to me on threads too

Also happens for really long, continuous PMs.

Currently, if I set the number of posts / page to 25, the issue did not happen again.
Now I can see all posts properly. It seems the root cause is the 50-post-per-page setting.
I like linear switches

Offline swathe

  • Posts: 27
  • Location: Rural Hell hole, Australia
Re: Bug Reports
« Reply #578 on: Thu, 06 November 2014, 22:04:05 »
I don't know if I'm going blind but I can't find where to set the timezone to suit where I live.

Anyone help please?
DAS Professional MX Blue
Razer Black Widow Ultimate 2013 Edition MX Blue

Linux + Emacs

Offline rowdy

  • HHKB Hapster
  • * Erudite Elder
  • Posts: 21063
  • Location: melbourne.vic.au
  • Missed another sale.
Re: Bug Reports
« Reply #579 on: Thu, 06 November 2014, 23:07:59 »
I don't know if I'm going blind but I can't find where to set the timezone to suit where I live.

Anyone help please?

Click on Profile.

Then Modify Profile - Look and Layout.
"Because keyboards are accessories to PC makers, they focus on minimizing the manufacturing costs. But that’s incorrect. It’s in HHKB’s slogan, but when America’s cowboys were in the middle of a trip and their horse died, they would leave the horse there. But even if they were in the middle of a desert, they would take their saddle with them. The horse was a consumable good, but the saddle was an interface that their bodies had gotten used to. In the same vein, PCs are consumable goods, while keyboards are important interfaces." - Eiiti Wada

NEC APC-H4100E | Ducky DK9008 Shine MX blue LED red | Ducky DK9008 Shine MX blue LED green | Link 900243-08 | CM QFR MX black | KeyCool 87 white MX reds | HHKB 2 Pro | Model M 02-Mar-1993 | Model M 29-Nov-1995 | CM Trigger (broken) | CM QFS MX green | Ducky DK9087 Shine 3 TKL Yellow Edition MX black | Lexmark SSK 21-Apr-1994 | IBM SSK 13-Oct-1987 | CODE TKL MX clear | Model M 122 01-Jun-1988

Ị̸͚̯̲́ͤ̃͑̇̑ͯ̊̂͟ͅs̞͚̩͉̝̪̲͗͊ͪ̽̚̚ ̭̦͖͕̑́͌ͬͩ͟t̷̻͔̙̑͟h̹̠̼͋ͤ͋i̤̜̣̦̱̫͈͔̞ͭ͑ͥ̌̔s̬͔͎̍̈ͥͫ̐̾ͣ̔̇͘ͅ ̩̘̼͆̐̕e̞̰͓̲̺̎͐̏ͬ̓̅̾͠͝ͅv̶̰͕̱̞̥̍ͣ̄̕e͕͙͖̬̜͓͎̤̊ͭ͐͝ṇ̰͎̱̤̟̭ͫ͌̌͢͠ͅ ̳̥̦ͮ̐ͤ̎̊ͣ͡͡n̤̜̙̺̪̒͜e̶̻̦̿ͮ̂̀c̝̘̝͖̠̖͐ͨͪ̈̐͌ͩ̀e̷̥͇̋ͦs̢̡̤ͤͤͯ͜s͈̠̉̑͘a̱͕̗͖̳̥̺ͬͦͧ͆̌̑͡r̶̟̖̈͘ỷ̮̦̩͙͔ͫ̾ͬ̔ͬͮ̌?̵̘͇͔͙ͥͪ͞ͅ

Offline Veridis

  • Posts: 118
  • Location: Singapore
Re: Bug Reports
« Reply #580 on: Fri, 07 November 2014, 11:20:19 »
This website still doesn't load fully for me most of the time.
Browsing using Tapatalk is fine, but it is frustrating when on a laptop/pc!

Ducky Shine 3 TKL (MX Brown) | CM Rapid-i (MX Brown) | Realforce 87u 45g Uniform | CM Novatouch | Ducky Zero TKL (MX Brown) | Das Keyboard III (MX Blue)

Offline IPT

  • Formerly projectD
  • * Exquisite Elder
  • Posts: 900
  • Location: NY
Re: Bug Reports
« Reply #581 on: Fri, 07 November 2014, 13:27:40 »
This website still doesn't load fully for me most of the time.
Browsing using Tapatalk is fine, but it is frustrating when on a laptop/pc!

Show Image


phoenix above said switching number of post display to 25 helped make the problem go away
i have the same issue and i switched to 25 posts display and so far haven't had that issue

Or maybe its just TacticalStache's fault

Offline Computer-Lab in Basement

  • Holographically Generated
  • * Elevated Elder
  • Posts: 3021
  • Location: Delta Quadrant
  • ༼ノಠل͟ಠ༽ノ ︵ ┻━┻
Re: Bug Reports
« Reply #582 on: Fri, 07 November 2014, 15:36:42 »
This website still doesn't load fully for me most of the time.
Browsing using Tapatalk is fine, but it is frustrating when on a laptop/pc!

Show Image


phoenix above said switching number of post display to 25 helped make the problem go away
i have the same issue and i switched to 25 posts display and so far haven't had that issue

Or maybe its just TacticalStache's fault

I too am having this problem. However, it never used to be a problem, which leads me to believe there is a deeper issue here than simply modifying your user settings.

Another screenshot for redundancy:



tp thread is tp thread
Sometimes it's like he accidentally makes a thread instead of a google search.

Offline SpAmRaY

  • NOT a Moderator
  • * Certified Spammer
  • Posts: 14664
  • Location: ¯\(°_o)/¯
  • because reasons.......
Re: Bug Reports
« Reply #583 on: Fri, 07 November 2014, 15:38:22 »
This website still doesn't load fully for me most of the time.
Browsing using Tapatalk is fine, but it is frustrating when on a laptop/pc!

Show Image


phoenix above said switching number of post display to 25 helped make the problem go away
i have the same issue and i switched to 25 posts display and so far haven't had that issue

Or maybe its just TacticalStache's fault

I too am having this problem. However, it never used to be a problem, which leads me to believe there is a deeper issue here than simply modifying your user settings.

Another screenshot for redundancy:

Show Image




I haven't had the problem since modifying my user settings. So it seems to be a temporary solution at least.

Offline swathe

  • Posts: 27
  • Location: Rural Hell hole, Australia
Re: Bug Reports
« Reply #584 on: Fri, 07 November 2014, 16:11:48 »
I don't know if I'm going blind but I can't find where to set the timezone to suit where I live.

Anyone help please?

Click on Profile.

Then Modify Profile - Look and Layout.

Thanks man
DAS Professional MX Blue
Razer Black Widow Ultimate 2013 Edition MX Blue

Linux + Emacs

Offline Veridis

  • Posts: 118
  • Location: Singapore
Re: Bug Reports
« Reply #585 on: Fri, 07 November 2014, 20:43:49 »
This website still doesn't load fully for me most of the time.
Browsing using Tapatalk is fine, but it is frustrating when on a laptop/pc!

Show Image


phoenix above said switching number of post display to 25 helped make the problem go away
i have the same issue and i switched to 25 posts display and so far haven't had that issue

Or maybe its just TacticalStache's fault

I too am having this problem. However, it never used to be a problem, which leads me to believe there is a deeper issue here than simply modifying your user settings.

Another screenshot for redundancy:

Show Image




I haven't had the problem since modifying my user settings. So it seems to be a temporary solution at least.

Unfortunately for me the the problem still persists after changing my Topics to display per page to 25 and Messages to display per page to 25 @__@
It happens everywhere on the site and not only in threads.
« Last Edit: Fri, 07 November 2014, 20:46:14 by Veridis »
Ducky Shine 3 TKL (MX Brown) | CM Rapid-i (MX Brown) | Realforce 87u 45g Uniform | CM Novatouch | Ducky Zero TKL (MX Brown) | Das Keyboard III (MX Blue)

Offline noisyturtle

  • * Exalted Elder
  • Posts: 5649
  • comfortably numb
Re: Bug Reports
« Reply #586 on: Sat, 08 November 2014, 17:44:04 »
Changing the post per page to 25 didn't do anything. All images uploaded through the GH uploader are still broken.

Offline pnutster

  • Posts: 72
  • Location: Ontario - Canada
Re: Bug Reports
« Reply #587 on: Sun, 09 November 2014, 12:23:17 »
Not sure if this is the right area, but the post verification captcha, that is for all members? Or only for members with less than xx-amount of posts?
Kinesis Advantage
Logitech Cordless Trackman FX Optical Trackball
Apple TrackPad

Offline byker

  • Literally Canada
  • ** Moderator Emeritus
  • Posts: 3136
  • Location: Gone fishin
Re: Bug Reports
« Reply #588 on: Sun, 09 November 2014, 12:27:04 »
Not sure if this is the right area, but the post verification captcha, that is for all members? Or only for members with less than xx-amount of posts?

Less than 20 or 25 posts I believe.

Offline PunksDead

  • hspernks
  • Posts: 783
  • Location: USA
  • keyboard poser
Re: Bug Reports
« Reply #589 on: Sun, 09 November 2014, 15:22:09 »
hello

the site wont let me add an avatar, its 225x225 which should be accepted? i have tried other photos as well to no avail

"Your attachment couldn't be saved. This might happen because it took too long to upload or the file is bigger than the server will allow.

Please consult your server administrator for more information."
don't come to my funeral, there wont be one

Offline pnutster

  • Posts: 72
  • Location: Ontario - Canada
Re: Bug Reports
« Reply #590 on: Sun, 09 November 2014, 17:28:32 »
Not sure if this is the right area, but the post verification captcha, that is for all members? Or only for members with less than xx-amount of posts?

Less than 20 or 25 posts I believe.

OK Thanks!
Kinesis Advantage
Logitech Cordless Trackman FX Optical Trackball
Apple TrackPad

Offline rknize

  • * Administrator
  • Posts: 1717
  • Location: Chicago
    • metaruss
Re: Bug Reports
« Reply #591 on: Mon, 10 November 2014, 15:00:56 »
We believe that the performance bug is squished now.  Thanks iMav and mkawa!  Please post if you are still having trouble.

I will be updating the forum software tonight, which will include updating the Tapatalk plugin.  There will be a short downtime.
Russ

Offline CommonCurt

  • One of the cool kids
  • * Esteemed Elder
  • Posts: 4608
  • Location: WPB, FL
  • 🍒 Beige or Bust
    • My Flickr Page
Re: Bug Reports
« Reply #592 on: Fri, 14 November 2014, 22:12:43 »
Ever since the site went to https,  my cellphone browser is telling me that the sites security certificate is not trusted?

Just thought I'd mention it.


Never mind,  I just read this --> https://geekhack.org/index.php?topic=65658.0
« Last Edit: Fri, 14 November 2014, 22:52:57 by CommonCurt »
Some of my Keyboards -->
More
OTD Koala:  lubed 62g Old MX-Blacks   |   LZ-GH V2   |   KMAC2:  lubed 62g Tactile MX-Greys   |   LZ CLS s   |   X60:  lubed 62g Vintage MX-Blacks   |   GON NerD 60:  lubed 62g Old MX-Clears   |   Filco MJ2 (Beige) TKL's:  lubed 62g MX-Clears  &  lubed  62g Vintage MX-Blacks   |   IBM '91 SSK
                                
       
WTB/WTS/WTT ---->
More

Offline hwood34

  • underwater squad
  • * Exalted Elder
  • Posts: 5809
  • Location: VA
Re: Bug Reports
« Reply #593 on: Sat, 15 November 2014, 14:21:30 »
Don't know if this has anything to do with the recent certificate problems, but embedded youtube videos don't show for me, just empty space where they should be
IV KBK Info IV | KWK Info
ICs: CF Case Extravaganza!
GBs:
Prior GBs: Gateron Switches | CF-LX R1 | CF-LX R2 | CF-LXXX | Gen.s Gem keycaps

"Time is Money, Efficiency is Life"

Offline mkawa

  •  No Marketplace Access
  • Thread Starter
  • Posts: 6562
  • (ツ)@@@. crankypants
Re: Bug Reports
« Reply #594 on: Sat, 15 November 2014, 14:50:56 »
test

« Last Edit: Sat, 15 November 2014, 14:53:18 by mkawa »

to all the brilliant friends who have left us, and all the students who climb on their shoulders.

Offline byker

  • Literally Canada
  • ** Moderator Emeritus
  • Posts: 3136
  • Location: Gone fishin
Re: Bug Reports
« Reply #595 on: Sat, 15 November 2014, 14:54:04 »
Not working for me.

Offline mkawa

  •  No Marketplace Access
  • Thread Starter
  • Posts: 6562
  • (ツ)@@@. crankypants
Re: Bug Reports
« Reply #596 on: Sat, 15 November 2014, 14:54:21 »
no, this 'load unsafe content' issue in chrome. on the right side of the title bar, click the shield icon and then "load unsecured content".

there is a fairly simple workaround for this that i will put on the todo.

to all the brilliant friends who have left us, and all the students who climb on their shoulders.

Offline hwood34

  • underwater squad
  • * Exalted Elder
  • Posts: 5809
  • Location: VA
Re: Bug Reports
« Reply #597 on: Sat, 15 November 2014, 15:29:01 »
Aha, there we go. thanks :thumb: my troubleshooting capability is on vacation :p
IV KBK Info IV | KWK Info
ICs: CF Case Extravaganza!
GBs:
Prior GBs: Gateron Switches | CF-LX R1 | CF-LX R2 | CF-LXXX | Gen.s Gem keycaps

"Time is Money, Efficiency is Life"

Offline nubbinator

  • Dabbler Supreme
  • * Maker
  • Posts: 8661
  • Location: Orange County, CA
  • Model M "connoisseur"
Re: Bug Reports
« Reply #598 on: Sun, 16 November 2014, 12:55:21 »
Does that mean the https version of youtube videos will now work?  Let's see:

Edit:  Nope

Offline Puddsy

  • nice
  • * Elated Elder
  • Posts: 11224
  • Location: Campaign Trail
  • "Do you shovel to survive, or survive to shovel?"
Re: Bug Reports
« Reply #599 on: Sun, 16 November 2014, 13:00:38 »
Does that mean the https version of youtube videos will now work?  Let's see:

Edit:  Nope

The HTTPS youtube videos not working is not an SMF issue, it's something to do with how youtube encodes content in HTTPS pages.

Or so I've been told, anyway. If I'm wrong that means we can fix it.
QFR | MJ2 TKL | "Bulgogiboard" (Keycon 104) | TGR Alice | Secret TKL?

Everything you have said in the past has been false so I will keep my hope.