Author Topic: Bug Reports  (Read 345107 times)

0 Members and 13 Guests are viewing this topic.

Offline nubbinator

  • Dabbler Supreme
  • * Maker
  • Posts: 8661
  • Location: Orange County, CA
  • Model M "connoisseur"
Re: Bug Reports
« Reply #800 on: Wed, 29 July 2015, 12:19:36 »
This is a new one for me. Instead of things that were read being marked unread, every thread was just marked read for me.

Offline byker

  • Literally Canada
  • ** Moderator Emeritus
  • Posts: 3136
  • Location: Gone fishin
Re: Bug Reports
« Reply #801 on: Wed, 29 July 2015, 12:56:00 »
This is a new one for me. Instead of things that were read being marked unread, every thread was just marked read for me.


Hmm, that is a new one. I am still on the stage of things that have been read being marked unread.

Offline demik

  • Pronounced "demique"
  • Posts: 11159
Re: Bug Reports
« Reply #802 on: Wed, 29 July 2015, 13:39:59 »
Kept getting server not found on my iPhone. On safari and chrome. But a reboot did the trick.
Back like cooked crack.

Offline wlhlm

  • Posts: 700
  • Location: Dresden, Germany
  • ~
    • Twitter
Re: Bug Reports
« Reply #803 on: Wed, 29 July 2015, 16:31:59 »
Kept getting server not found on my iPhone. On safari and chrome. But a reboot did the trick.
Maybe a stale DNS cache?

Offline SpAmRaY

  • NOT a Moderator
  • * Certified Spammer
  • Posts: 14664
  • Location: ¯\(°_o)/¯
  • because reasons.......
Re: Bug Reports
« Reply #804 on: Thu, 30 July 2015, 06:43:12 »
Posts show as timing out but are actually posting.

Maybe the double post bug is back?

Offline katushkin

  • Too Keycool for School
  • * Elevated Elder
  • Posts: 3623
  • Location: Birmingham - Not Alabama
  • The KOTM guy
Re: Bug Reports
« Reply #805 on: Wed, 05 August 2015, 15:36:15 »
None of my formatting buttons work when replying to a post. So adding bold, center, font sizes, or even trying to insert a comment when I'm on the reply page.

I am using Windows Edge though....
Keyboard of the Month - August - Vote

Can we get them to build the Alps ten feet higher and get Cherry to pay for it?
Katushkin's Clearout | Twitter | Steam | Instagram|

Online Puddsy

  • nice
  • * Elated Elder
  • Posts: 11224
  • Location: Campaign Trail
  • "Do you shovel to survive, or survive to shovel?"
Re: Bug Reports
« Reply #806 on: Sun, 09 August 2015, 21:28:37 »
hello yes i'd like to report a bug

some pages don't load properly when i open them from external links, such as google searches or links within posts

they are loading correctly when i open them by clicking page buttons within threads as well as when i open the first page of a thread from the index

i am using windows 7 and google chrome

also threads and subforums are not updating that they're unread if i'm the latest post in them

thank you very much
-ts
QFR | MJ2 TKL | "Bulgogiboard" (Keycon 104) | TGR Alice | Secret TKL?

Everything you have said in the past has been false so I will keep my hope.

Offline azhdar

  • Praise the AZERTY god
  • Posts: 2373
  • Location: France
  • 65% Enlighted
Re: Bug Reports
« Reply #807 on: Fri, 14 August 2015, 07:48:49 »
When I browse through Unread or Watched, if the last replay is very recent (2-3 minutes) the topic won't get marked as read. If I come back to it minutes later it will. But if during the 2-3 minutes after the reply I go several time to this thread it will never get marked as read, only after I reach this "invisible time" limit.
I'm not sure if I'm being clear.

Although if I browse a thread from spy, I can click it a second after a new reply, it will be marked read.

GL

Offline Sent

  • Simplistic Serenity
  • * Exquisite Elder
  • Posts: 2140
  • Location: :thinking:
  • ¯\_(ツ)_/¯
Re: Bug Reports
« Reply #808 on: Fri, 14 August 2015, 16:41:27 »
When I try to multiquote, it doesn't always work.  Sometimes I'll just end up with one post that I want to quote showing up or the posts become mixed in with one another.  o_O

Offline rowdy

  • HHKB Hapster
  • * Erudite Elder
  • Posts: 21063
  • Location: melbourne.vic.au
  • Missed another sale.
Re: Bug Reports
« Reply #809 on: Sat, 22 August 2015, 20:55:57 »
sth's blog again thread is really screwing with the formatting.

Top of the page starts like this:

109165-0

Halfway down the page this happens:

109167-1

The bottom of the page looks like:

109169-2

In Firefox on OSX.

This was happening in a lot of threads after the recent rebuild, but I haven't really seen any occurrences for a while, but sth's thread seems to trigger something bad.
"Because keyboards are accessories to PC makers, they focus on minimizing the manufacturing costs. But that’s incorrect. It’s in HHKB’s slogan, but when America’s cowboys were in the middle of a trip and their horse died, they would leave the horse there. But even if they were in the middle of a desert, they would take their saddle with them. The horse was a consumable good, but the saddle was an interface that their bodies had gotten used to. In the same vein, PCs are consumable goods, while keyboards are important interfaces." - Eiiti Wada

NEC APC-H4100E | Ducky DK9008 Shine MX blue LED red | Ducky DK9008 Shine MX blue LED green | Link 900243-08 | CM QFR MX black | KeyCool 87 white MX reds | HHKB 2 Pro | Model M 02-Mar-1993 | Model M 29-Nov-1995 | CM Trigger (broken) | CM QFS MX green | Ducky DK9087 Shine 3 TKL Yellow Edition MX black | Lexmark SSK 21-Apr-1994 | IBM SSK 13-Oct-1987 | CODE TKL MX clear | Model M 122 01-Jun-1988

Ị̸͚̯̲́ͤ̃͑̇̑ͯ̊̂͟ͅs̞͚̩͉̝̪̲͗͊ͪ̽̚̚ ̭̦͖͕̑́͌ͬͩ͟t̷̻͔̙̑͟h̹̠̼͋ͤ͋i̤̜̣̦̱̫͈͔̞ͭ͑ͥ̌̔s̬͔͎̍̈ͥͫ̐̾ͣ̔̇͘ͅ ̩̘̼͆̐̕e̞̰͓̲̺̎͐̏ͬ̓̅̾͠͝ͅv̶̰͕̱̞̥̍ͣ̄̕e͕͙͖̬̜͓͎̤̊ͭ͐͝ṇ̰͎̱̤̟̭ͫ͌̌͢͠ͅ ̳̥̦ͮ̐ͤ̎̊ͣ͡͡n̤̜̙̺̪̒͜e̶̻̦̿ͮ̂̀c̝̘̝͖̠̖͐ͨͪ̈̐͌ͩ̀e̷̥͇̋ͦs̢̡̤ͤͤͯ͜s͈̠̉̑͘a̱͕̗͖̳̥̺ͬͦͧ͆̌̑͡r̶̟̖̈͘ỷ̮̦̩͙͔ͫ̾ͬ̔ͬͮ̌?̵̘͇͔͙ͥͪ͞ͅ

Offline SpAmRaY

  • NOT a Moderator
  • * Certified Spammer
  • Posts: 14664
  • Location: ¯\(°_o)/¯
  • because reasons.......
Re: Bug Reports
« Reply #810 on: Sun, 23 August 2015, 15:57:03 »
The notifications item no longer shows in tapatalk.

It still works for other forums so I'm assuming something has changed here.



You can see the notifications item for DT

« Last Edit: Sun, 23 August 2015, 15:59:10 by SpAmRaY »

Offline Zeal

  • Actually the King of Green Tea Kit-Kats
  • * Vendor
  • Posts: 2791
  • Location: BC, Canada
    • Zeal Generation Inc.
Re: Bug Reports
« Reply #811 on: Wed, 26 August 2015, 20:30:40 »
PM email notifications seem to be arriving super late during peak hours, up to 4+ hours late. During midnight/early mornings, they're maybe 30 mins delayed.
        "Bird have wing, bird will fly. Henry had wings.  Henry now fly." -Sent

Offline esoomenona

  • Gnillort?
  • Posts: 5323
.
« Reply #812 on: Tue, 08 September 2015, 13:18:56 »
.
« Last Edit: Tue, 08 September 2015, 13:56:33 by esoomenona »

Offline demik

  • Pronounced "demique"
  • Posts: 11159
Re: Bug Reports
« Reply #813 on: Tue, 08 September 2015, 16:50:37 »
Looks like a bug has muted señor moose.

Fix it.
Back like cooked crack.

Offline trenzafeeds

  • * Exquisite Elder
  • Posts: 1336
  • Location: vt
  • **** off
Re: Bug Reports
« Reply #814 on: Tue, 08 September 2015, 17:00:43 »
PM email notifications seem to be arriving super late during peak hours, up to 4+ hours late. During midnight/early mornings, they're maybe 30 mins delayed.
I've noticed this as well. My tapatalk notifications have been arriving late as well, which is weird... (I know you can't do anything about those).
demik will never leave.

Unless he gets banned.

Offline azhdar

  • Praise the AZERTY god
  • Posts: 2373
  • Location: France
  • 65% Enlighted
Re: Bug Reports
« Reply #815 on: Thu, 17 September 2015, 10:46:09 »
Some thread still won't get read sometimes.

Refer to this :

When I browse through Unread or Watched, if the last replay is very recent (2-3 minutes) the topic won't get marked as read. If I come back to it minutes later it will. But if during the 2-3 minutes after the reply I go several time to this thread it will never get marked as read, only after I reach this "invisible time" limit.
I'm not sure if I'm being clear.

Although if I browse a thread from spy, I can click it a second after a new reply, it will be marked read.

GL


Offline byker

  • Literally Canada
  • ** Moderator Emeritus
  • Posts: 3136
  • Location: Gone fishin
Re: Bug Reports
« Reply #816 on: Thu, 17 September 2015, 12:30:09 »
Same thing for me.

Offline Sifo

  • Alter
  • * Exquisite Elder
  • Posts: 6875
  • Location: #GOLDSPRINGS, #LEGITBALLIN
  • I like blue.
Re: Bug Reports
« Reply #817 on: Thu, 17 September 2015, 12:39:03 »
did the bug where, if you put a video tag in a more tag it eats the entire page, get fixed?
(Forever) Illustrious.


Offline SpAmRaY

  • NOT a Moderator
  • * Certified Spammer
  • Posts: 14664
  • Location: ¯\(°_o)/¯
  • because reasons.......
Re: Bug Reports
« Reply #818 on: Sun, 27 September 2015, 18:20:44 »
Is the forum slow loading for anyone else? I keep getting cannot connect message.

Other sites are working fine.

Offline rowdy

  • HHKB Hapster
  • * Erudite Elder
  • Posts: 21063
  • Location: melbourne.vic.au
  • Missed another sale.
Re: Bug Reports
« Reply #819 on: Sun, 27 September 2015, 19:54:23 »
Is the forum slow loading for anyone else? I keep getting cannot connect message.

Other sites are working fine.

At the moment it's fine for me.
"Because keyboards are accessories to PC makers, they focus on minimizing the manufacturing costs. But that’s incorrect. It’s in HHKB’s slogan, but when America’s cowboys were in the middle of a trip and their horse died, they would leave the horse there. But even if they were in the middle of a desert, they would take their saddle with them. The horse was a consumable good, but the saddle was an interface that their bodies had gotten used to. In the same vein, PCs are consumable goods, while keyboards are important interfaces." - Eiiti Wada

NEC APC-H4100E | Ducky DK9008 Shine MX blue LED red | Ducky DK9008 Shine MX blue LED green | Link 900243-08 | CM QFR MX black | KeyCool 87 white MX reds | HHKB 2 Pro | Model M 02-Mar-1993 | Model M 29-Nov-1995 | CM Trigger (broken) | CM QFS MX green | Ducky DK9087 Shine 3 TKL Yellow Edition MX black | Lexmark SSK 21-Apr-1994 | IBM SSK 13-Oct-1987 | CODE TKL MX clear | Model M 122 01-Jun-1988

Ị̸͚̯̲́ͤ̃͑̇̑ͯ̊̂͟ͅs̞͚̩͉̝̪̲͗͊ͪ̽̚̚ ̭̦͖͕̑́͌ͬͩ͟t̷̻͔̙̑͟h̹̠̼͋ͤ͋i̤̜̣̦̱̫͈͔̞ͭ͑ͥ̌̔s̬͔͎̍̈ͥͫ̐̾ͣ̔̇͘ͅ ̩̘̼͆̐̕e̞̰͓̲̺̎͐̏ͬ̓̅̾͠͝ͅv̶̰͕̱̞̥̍ͣ̄̕e͕͙͖̬̜͓͎̤̊ͭ͐͝ṇ̰͎̱̤̟̭ͫ͌̌͢͠ͅ ̳̥̦ͮ̐ͤ̎̊ͣ͡͡n̤̜̙̺̪̒͜e̶̻̦̿ͮ̂̀c̝̘̝͖̠̖͐ͨͪ̈̐͌ͩ̀e̷̥͇̋ͦs̢̡̤ͤͤͯ͜s͈̠̉̑͘a̱͕̗͖̳̥̺ͬͦͧ͆̌̑͡r̶̟̖̈͘ỷ̮̦̩͙͔ͫ̾ͬ̔ͬͮ̌?̵̘͇͔͙ͥͪ͞ͅ

Offline byker

  • Literally Canada
  • ** Moderator Emeritus
  • Posts: 3136
  • Location: Gone fishin
Re: Bug Reports
« Reply #820 on: Sun, 27 September 2015, 20:18:06 »
Is the forum slow loading for anyone else? I keep getting cannot connect message.

Other sites are working fine.

Normal speed for me right now.

Offline trenzafeeds

  • * Exquisite Elder
  • Posts: 1336
  • Location: vt
  • **** off
Re: Bug Reports
« Reply #821 on: Mon, 28 September 2015, 10:53:25 »
Occasionally new replies to posts won't mark as read to me. I'll go to "Show new replies to your posts", see a new posting, read the most recent posting, but then if I click on "show new replies to your posts" again, that thread will still show up as unread, even if nothing new has been posted. This only happens very occasionally, but it does.
demik will never leave.

Unless he gets banned.

Online HoffmanMyster

  • HOFF, smol MAN OF MYSTERY
  • * Senior Moderator
  • Posts: 10612
  • Location: WI
Re: Bug Reports
« Reply #822 on: Mon, 28 September 2015, 11:27:42 »
Some thread still won't get read sometimes.

Refer to this :

When I browse through Unread or Watched, if the last replay is very recent (2-3 minutes) the topic won't get marked as read. If I come back to it minutes later it will. But if during the 2-3 minutes after the reply I go several time to this thread it will never get marked as read, only after I reach this "invisible time" limit.
I'm not sure if I'm being clear.

Although if I browse a thread from spy, I can click it a second after a new reply, it will be marked read.

GL

Occasionally new replies to posts won't mark as read to me. I'll go to "Show new replies to your posts", see a new posting, read the most recent posting, but then if I click on "show new replies to your posts" again, that thread will still show up as unread, even if nothing new has been posted. This only happens very occasionally, but it does.

Yep.  Need to wait for admin support for this.  Help us @iMav, you're our only hope!

Offline Data789

  • Posts: 8
Re: Bug Reports
« Reply #823 on: Tue, 13 October 2015, 21:05:54 »
Weekly Notifications

I still seem to be receiving notifications when I am not subscribed to anything. Can an admin fix this? I have removed everything and there is nothing to 'unnotify'. But every so often I get an e-mail in from geekhack which says '

Quote
Below is a summary of all activity in your subscribed boards and topics at geekhack this week. To unsubscribe please visit the link below.
https://geekhack.org/index.php?action=profile;area=notification;u=xxxxx

Regards,
The geekhack Team.


Online HoffmanMyster

  • HOFF, smol MAN OF MYSTERY
  • * Senior Moderator
  • Posts: 10612
  • Location: WI
Re: Bug Reports
« Reply #824 on: Tue, 13 October 2015, 22:19:57 »
Weekly Notifications

I still seem to be receiving notifications when I am not subscribed to anything. Can an admin fix this? I have removed everything and there is nothing to 'unnotify'. But every so often I get an e-mail in from geekhack which says '

Quote
Below is a summary of all activity in your subscribed boards and topics at geekhack this week. To unsubscribe please visit the link below.
https://geekhack.org/index.php?action=profile;area=notification;u=xxxxx

Regards,
The geekhack Team.

Looking at your profile, I see that you are still subscribed to Welcome to Bro Caps™.  Are you certain you've unsubscribed from all threads?

Offline bcredbottle

  • Posts: 691
  • Location: Seattle, Washington
Re: Bug Reports
« Reply #825 on: Thu, 22 October 2015, 13:01:28 »
Can't logon to IRC. It allows me to enter Nickname and Channels but there's no button to connect

Offline SpAmRaY

  • NOT a Moderator
  • * Certified Spammer
  • Posts: 14664
  • Location: ¯\(°_o)/¯
  • because reasons.......
Re: Bug Reports
« Reply #826 on: Thu, 22 October 2015, 13:31:07 »
Can't logon to IRC. It allows me to enter Nickname and Channels but there's no button to connect

Even though IRC is linked in the menu bar I don't think it is an official part of geekhack, so I'm not sure they can do anything to fix it.

Offline Computer-Lab in Basement

  • Holographically Generated
  • * Elevated Elder
  • Posts: 3021
  • Location: Delta Quadrant
  • ༼ノಠل͟ಠ༽ノ ︵ ┻━┻
Re: Bug Reports
« Reply #827 on: Thu, 22 October 2015, 13:33:27 »
Can't logon to IRC. It allows me to enter Nickname and Channels but there's no button to connect

Even though IRC is linked in the menu bar I don't think it is an official part of geekhack, so I'm not sure they can do anything to fix it.

it's not, it's freenode, we are powerless to fix it if it's broken

but it could also be a browser cache issue, as it's working fine on my end
tp thread is tp thread
Sometimes it's like he accidentally makes a thread instead of a google search.

Offline demik

  • Pronounced "demique"
  • Posts: 11159
Re: Bug Reports
« Reply #828 on: Sat, 24 October 2015, 01:55:43 »
this site isn't loading right for me. all of a sudden it's full of pieces of ****

Mod Edit: User has been warned for this post
« Last Edit: Sat, 24 October 2015, 09:45:20 by HoffmanMyster »
Back like cooked crack.

Offline katushkin

  • Too Keycool for School
  • * Elevated Elder
  • Posts: 3623
  • Location: Birmingham - Not Alabama
  • The KOTM guy
Re: Bug Reports
« Reply #829 on: Wed, 28 October 2015, 13:28:01 »
this site isn't loading right for me. all of a sudden it's full of pieces of ****

Mod Edit: User has been warned for this post

LMAO
Keyboard of the Month - August - Vote

Can we get them to build the Alps ten feet higher and get Cherry to pay for it?
Katushkin's Clearout | Twitter | Steam | Instagram|

Offline SpAmRaY

  • NOT a Moderator
  • * Certified Spammer
  • Posts: 14664
  • Location: ¯\(°_o)/¯
  • because reasons.......
Re: Bug Reports
« Reply #830 on: Fri, 30 October 2015, 22:03:25 »
I'm not getting email notifications on new pm's or tapatalk notifications on anything.

Offline strict

  • TKL Zealot
  • Posts: 1921
  • Location: PA
Re: Bug Reports
« Reply #831 on: Sun, 01 November 2015, 11:43:10 »
I'm not getting email notifications on new pm's or tapatalk notifications on anything.

Same here

Filco MJ2 TKL (Cherry Clears)  |  Phantom 87 (78g Gateron Clears)  |  Phantom 86 (67g Zealios)
Realforce 87UBS (55g)  |  Realforce 87UW (45g)  |  Realforce 87UWS (Variable)


Online user 18

  • * Senior Moderator
  • Posts: 2131
  • Location: Ontario, Canada
Re: Bug Reports
« Reply #832 on: Sun, 01 November 2015, 12:20:43 »
I'm not getting email notifications on new pm's or tapatalk notifications on anything.

Are you on android or iOS for tapatalk? All notifications are working for me right now, as of a few hours ago.
Please PM me if you are waiting on classifieds approval or have a question about the classifieds rules. | geekhack Terms of Service

Max Nighthawk x8 (MX Brown) | CM QFR (MX Blue) | CM QFR (MX Clear) | RK-9000 (MX Red) | Model M 1391401 | Model M SSK 1370475 | CM Novatouch | G80-8113 (MX Clear) | 60% (85g MX Blue) | Whitefox Aria (MX Clear) | CL-LX (MX Clear) | Mira SE (MX Clear)
Avatar by ashdenej

Offline SpAmRaY

  • NOT a Moderator
  • * Certified Spammer
  • Posts: 14664
  • Location: ¯\(°_o)/¯
  • because reasons.......
Re: Bug Reports
« Reply #833 on: Sun, 01 November 2015, 13:42:19 »
I'm not getting email notifications on new pm's or tapatalk notifications on anything.

Are you on android or iOS for tapatalk? All notifications are working for me right now, as of a few hours ago.
Android. And they seem to be working at least for quotes.

 And email notifications come in spurts. Like I'll get 4 or 5 them nothing for a while then a few more.

Offline absyrd

  • CPT HYPE PADAWAN
  • Posts: 3071
  • Location: Philly Burbs
  • HHKB4LYFE
Re: Bug Reports
« Reply #834 on: Mon, 02 November 2015, 08:42:56 »
I'm getting a "too many login attempts" every time I'm on my mobile today. Is this a bug or is someone trying to steal my account? I'm clueless when it comes to this ****.
My wife I a also push her button . But now she have her button push by a different men. So I buy a keyboard a mechanicale, she a reliable like a Fiat.

Online HoffmanMyster

  • HOFF, smol MAN OF MYSTERY
  • * Senior Moderator
  • Posts: 10612
  • Location: WI
Re: Bug Reports
« Reply #835 on: Mon, 02 November 2015, 08:48:43 »
I'm getting a "too many login attempts" every time I'm on my mobile today. Is this a bug or is someone trying to steal my account? I'm clueless when it comes to this ****.

Did you just make this post from the same device, or did you have to log in elsewhere?  I'm not seeing any errors associated with the IP used for this post, other than potential issues with overlapping abswyfe.

Offline absyrd

  • CPT HYPE PADAWAN
  • Posts: 3071
  • Location: Philly Burbs
  • HHKB4LYFE
Re: Bug Reports
« Reply #836 on: Mon, 02 November 2015, 09:05:27 »
I'm getting a "too many login attempts" every time I'm on my mobile today. Is this a bug or is someone trying to steal my account? I'm clueless when it comes to this ****.

Did you just make this post from the same device, or did you have to log in elsewhere?  I'm not seeing any errors associated with the IP used for this post, other than potential issues with overlapping abswyfe.

Was already logged in from PC. I always post from phone, though, when outside, downstairs, wyfe on pc, etc. I changed my PW to something much stronger to be safe. Heh. It is probably just my iphone being lame.
My wife I a also push her button . But now she have her button push by a different men. So I buy a keyboard a mechanicale, she a reliable like a Fiat.

Offline strict

  • TKL Zealot
  • Posts: 1921
  • Location: PA
Re: Bug Reports
« Reply #837 on: Tue, 03 November 2015, 22:13:51 »
I'm still getting zero tapatalk notifications on iOS. Am I the only one?

Filco MJ2 TKL (Cherry Clears)  |  Phantom 87 (78g Gateron Clears)  |  Phantom 86 (67g Zealios)
Realforce 87UBS (55g)  |  Realforce 87UW (45g)  |  Realforce 87UWS (Variable)


Online HoffmanMyster

  • HOFF, smol MAN OF MYSTERY
  • * Senior Moderator
  • Posts: 10612
  • Location: WI
Re: Bug Reports
« Reply #838 on: Tue, 03 November 2015, 22:18:34 »
I'm still getting zero tapatalk notifications on iOS. Am I the only one?

Mine are all coming through on iOS.  :confused:  You try restarting your phone and all the usual stuff?

Offline njbair

  • Posts: 2825
  • Location: Cleveland, Ohio
  • I love the Powerglove. It's so bad.
    • nickbair.net
Re: Bug Reports
« Reply #839 on: Tue, 03 November 2015, 22:20:05 »
I'm still not getting attached images in Tapatalk.

Alpine Winter GB | My Personal TMK Firmware Repo
IBM Rubber Band "Floss" Mod | Click Modding Alps 101 | Flame-Polishing Cherry MX Stems
Review: hasu's USB to USB converter
My boards:
More
AEKII 60% | Alps64 HHKB | Ducky Shine 3, MX Blues | IBM Model M #1391401, Nov. 1990 | IBM SSK #1391472, Nov. 1987, screw modded, rubber-band modded | Noppoo EC108-Pro, 45g | Infinity 60% v2 Hacker, Matias Quiet Pros | Infinity 60% v2 Standard, MX Browns | Cherry G80-1800LPCEU-2, MX Blacks | Cherry G80-1813 (Dolch), MX Blues | Unicomp M-122, ANSI-modded | Unicomp M-122 (Unsaver mod in progress) | 2x Unitek K-258, White Alps | Apple boards (IIGS, AEKII) | Varmilo VA87MR, Gateron Blacks | Filco Zero TKL, Fukka White Alps | Planck, Gateron Browns | Monarch, click-modded Cream Alps

Offline CommonCurt

  • One of the cool kids
  • * Esteemed Elder
  • Posts: 4608
  • Location: WPB, FL
  • 🍒 Beige or Bust
    • My Flickr Page
Re: Bug Reports
« Reply #840 on: Tue, 03 November 2015, 23:37:26 »
I'm still not getting attached images in Tapatalk.

It's hit or miss for me.
Some of my Keyboards -->
More
OTD Koala:  lubed 62g Old MX-Blacks   |   LZ-GH V2   |   KMAC2:  lubed 62g Tactile MX-Greys   |   LZ CLS s   |   X60:  lubed 62g Vintage MX-Blacks   |   GON NerD 60:  lubed 62g Old MX-Clears   |   Filco MJ2 (Beige) TKL's:  lubed 62g MX-Clears  &  lubed  62g Vintage MX-Blacks   |   IBM '91 SSK
                                
       
WTB/WTS/WTT ---->
More

Offline rowdy

  • HHKB Hapster
  • * Erudite Elder
  • Posts: 21063
  • Location: melbourne.vic.au
  • Missed another sale.
Re: Bug Reports
« Reply #841 on: Wed, 04 November 2015, 03:02:00 »
I'm fairly consistently getting new post notifications and PM notifications in Tapatalk on iOS.
"Because keyboards are accessories to PC makers, they focus on minimizing the manufacturing costs. But that’s incorrect. It’s in HHKB’s slogan, but when America’s cowboys were in the middle of a trip and their horse died, they would leave the horse there. But even if they were in the middle of a desert, they would take their saddle with them. The horse was a consumable good, but the saddle was an interface that their bodies had gotten used to. In the same vein, PCs are consumable goods, while keyboards are important interfaces." - Eiiti Wada

NEC APC-H4100E | Ducky DK9008 Shine MX blue LED red | Ducky DK9008 Shine MX blue LED green | Link 900243-08 | CM QFR MX black | KeyCool 87 white MX reds | HHKB 2 Pro | Model M 02-Mar-1993 | Model M 29-Nov-1995 | CM Trigger (broken) | CM QFS MX green | Ducky DK9087 Shine 3 TKL Yellow Edition MX black | Lexmark SSK 21-Apr-1994 | IBM SSK 13-Oct-1987 | CODE TKL MX clear | Model M 122 01-Jun-1988

Ị̸͚̯̲́ͤ̃͑̇̑ͯ̊̂͟ͅs̞͚̩͉̝̪̲͗͊ͪ̽̚̚ ̭̦͖͕̑́͌ͬͩ͟t̷̻͔̙̑͟h̹̠̼͋ͤ͋i̤̜̣̦̱̫͈͔̞ͭ͑ͥ̌̔s̬͔͎̍̈ͥͫ̐̾ͣ̔̇͘ͅ ̩̘̼͆̐̕e̞̰͓̲̺̎͐̏ͬ̓̅̾͠͝ͅv̶̰͕̱̞̥̍ͣ̄̕e͕͙͖̬̜͓͎̤̊ͭ͐͝ṇ̰͎̱̤̟̭ͫ͌̌͢͠ͅ ̳̥̦ͮ̐ͤ̎̊ͣ͡͡n̤̜̙̺̪̒͜e̶̻̦̿ͮ̂̀c̝̘̝͖̠̖͐ͨͪ̈̐͌ͩ̀e̷̥͇̋ͦs̢̡̤ͤͤͯ͜s͈̠̉̑͘a̱͕̗͖̳̥̺ͬͦͧ͆̌̑͡r̶̟̖̈͘ỷ̮̦̩͙͔ͫ̾ͬ̔ͬͮ̌?̵̘͇͔͙ͥͪ͞ͅ

Offline strict

  • TKL Zealot
  • Posts: 1921
  • Location: PA
Re: Bug Reports
« Reply #842 on: Wed, 04 November 2015, 09:13:54 »
I'm still getting zero tapatalk notifications on iOS. Am I the only one?

Mine are all coming through on iOS.  :confused:  You try restarting your phone and all the usual stuff?

Hmmm ... sounds like it's probably something on my side. I've restarted my phone a couple times, uninstalled and reinstalled Tapatalk, disabled and re-enabled notifications through both the Tapatalk app and the Setting panel, and even tried unsubscribing and resubscribing to a couple different threads but nothing has worked.

Filco MJ2 TKL (Cherry Clears)  |  Phantom 87 (78g Gateron Clears)  |  Phantom 86 (67g Zealios)
Realforce 87UBS (55g)  |  Realforce 87UW (45g)  |  Realforce 87UWS (Variable)


Online HoffmanMyster

  • HOFF, smol MAN OF MYSTERY
  • * Senior Moderator
  • Posts: 10612
  • Location: WI
Re: Bug Reports
« Reply #843 on: Wed, 04 November 2015, 10:10:57 »
I'm still getting zero tapatalk notifications on iOS. Am I the only one?

Mine are all coming through on iOS.  :confused:  You try restarting your phone and all the usual stuff?

Hmmm ... sounds like it's probably something on my side. I've restarted my phone a couple times, uninstalled and reinstalled Tapatalk, disabled and re-enabled notifications through both the Tapatalk app and the Setting panel, and even tried unsubscribing and resubscribing to a couple different threads but nothing has worked.

 :confused:   I wish I knew more about the backend.  :(  I'll ping iMav and see if he has any thoughts.

Offline strict

  • TKL Zealot
  • Posts: 1921
  • Location: PA
Re: Bug Reports
« Reply #844 on: Wed, 04 November 2015, 19:03:06 »
Figured out what the issue was. I was/am using the last version of Tapatalk Pro (3.0.1) that was released before they abandoned it. I installed the latest version of Tapatalk Free (5.4.0) and notifications are working again.

Really don't like the new layout and the ads on some forums so I might keep both installed, one purely for notifications and one that is actually usable lol

Filco MJ2 TKL (Cherry Clears)  |  Phantom 87 (78g Gateron Clears)  |  Phantom 86 (67g Zealios)
Realforce 87UBS (55g)  |  Realforce 87UW (45g)  |  Realforce 87UWS (Variable)


Online HoffmanMyster

  • HOFF, smol MAN OF MYSTERY
  • * Senior Moderator
  • Posts: 10612
  • Location: WI
Re: Bug Reports
« Reply #845 on: Wed, 04 November 2015, 19:09:56 »
Figured out what the issue was. I was/am using the last version of Tapatalk Pro (3.0.1) that was released before they abandoned it. I installed the latest version of Tapatalk Free (5.4.0) and notifications are working again.

Really don't like the new layout and the ads on some forums so I might keep both installed, one purely for notifications and one that is actually usable lol

Glad you got it figured out.  :D  Shame about having to update though, each revision is worse than the last.  :|

Offline strict

  • TKL Zealot
  • Posts: 1921
  • Location: PA
Re: Bug Reports
« Reply #846 on: Wed, 04 November 2015, 20:49:06 »

Figured out what the issue was. I was/am using the last version of Tapatalk Pro (3.0.1) that was released before they abandoned it. I installed the latest version of Tapatalk Free (5.4.0) and notifications are working again.

Really don't like the new layout and the ads on some forums so I might keep both installed, one purely for notifications and one that is actually usable lol

Glad you got it figured out.  :D  Shame about having to update though, each revision is worse than the last.  :|

Totally agree, just when I think they can't make the interface anymore counterintuitive they find a way. I suppose that's why it's only got 1.5 stars in the AppStore

Filco MJ2 TKL (Cherry Clears)  |  Phantom 87 (78g Gateron Clears)  |  Phantom 86 (67g Zealios)
Realforce 87UBS (55g)  |  Realforce 87UW (45g)  |  Realforce 87UWS (Variable)


Offline SpAmRaY

  • NOT a Moderator
  • * Certified Spammer
  • Posts: 14664
  • Location: ¯\(°_o)/¯
  • because reasons.......
Re: Bug Reports
« Reply #847 on: Thu, 05 November 2015, 06:24:07 »

Figured out what the issue was. I was/am using the last version of Tapatalk Pro (3.0.1) that was released before they abandoned it. I installed the latest version of Tapatalk Free (5.4.0) and notifications are working again.

Really don't like the new layout and the ads on some forums so I might keep both installed, one purely for notifications and one that is actually usable lol

Glad you got it figured out.  :D  Shame about having to update though, each revision is worse than the last.  :|

Totally agree, just when I think they can't make the interface anymore counterintuitive they find a way. I suppose that's why it's only got 1.5 stars in the AppStore
They've ruined tapatalk. I'm running an older version on Android because I couldn't stand the newer one. And I also was a paid pro user before they did away with it.

On the topic of notifications, mine seem to be working on tapatalk but it is odd how email pm notifications still seem to come in batches.

Offline CommonCurt

  • One of the cool kids
  • * Esteemed Elder
  • Posts: 4608
  • Location: WPB, FL
  • 🍒 Beige or Bust
    • My Flickr Page
Re: Bug Reports
« Reply #848 on: Thu, 05 November 2015, 11:55:16 »
Not that big of a deal, but has anyone else noticed that their post counter is stuck?

I noticed that I have the same post count as I did the day before yesterday, and I've posted at least 10 time that should have counted.
Some of my Keyboards -->
More
OTD Koala:  lubed 62g Old MX-Blacks   |   LZ-GH V2   |   KMAC2:  lubed 62g Tactile MX-Greys   |   LZ CLS s   |   X60:  lubed 62g Vintage MX-Blacks   |   GON NerD 60:  lubed 62g Old MX-Clears   |   Filco MJ2 (Beige) TKL's:  lubed 62g MX-Clears  &  lubed  62g Vintage MX-Blacks   |   IBM '91 SSK
                                
       
WTB/WTS/WTT ---->
More

Offline SpAmRaY

  • NOT a Moderator
  • * Certified Spammer
  • Posts: 14664
  • Location: ¯\(°_o)/¯
  • because reasons.......
Re: Bug Reports
« Reply #849 on: Thu, 05 November 2015, 12:04:44 »
Not that big of a deal, but has anyone else noticed that their post counter is stuck?

I noticed that I have the same post count as I did the day before yesterday, and I've posted at least 10 time that should have counted.
The mods froze them to stem the tide of people going for 50 posts to get into the brocaps sale.